ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΜΛΕΧ

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας και τα παιδιά της, οι LunatiX, ανέλαβαν να διεξάγουν τον «3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro ΑΜΟΤΟΕ» στην Χαλκίδα, την Κυριακή, 18 Μαΐου 2008, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα γίνει την ίδια μέρα στην παραλία της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο χώρο της προβλήτας του Αγίου Νικολάου. Ρark ferme, τεχνικός έλεγχος, οχήματα ομάδων, τέντες εταιρειών κ.λ.π. θα λειτουργήσουν στην προέκταση του κάτω κρηπιδώματος.

Οι αγωνιζόμενοι με τις ομάδες τους θα αρχίσουν να έρχονται από το Σάββατο 17 Μαΐου 2008. Παράλληλα με τον Πανελλήνιο αγώνα, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Μοτοσυκλέτας Χαλκίδας, με τη συμπαράσταση και αρωγή του Δήμου Χαλκιδέων.

Πρόκειται για μια γιορτή, ένα πανηγύρι, ένα φεστιβάλ μοτοσικλέτας που σκοπό έχει μέσα από την ύπαρξή του, να ενδυναμώσει τους ανά την Ελλάδα μοτοσυκλετιστικούς δεσμούς, την μοτοσυκλετιστική ιδέα, να προβάλει την πόλη και τον νομό μας σε ακόμη περισσότερους δίτροχους φίλους της, και όχι μόνο σε αυτούς…

Η έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας Χαλκίδας, θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου 2008 στο χώρο της παραλίας των «Αστεριών», με events, μοτο-περίπτερα, live συγκροτήματα, και θα συνεχιστεί το Σάββατο 17 και τη Κυριακή 18 Μαΐου 2008, με indoor trial, επιδείξεις skate, bmx, διαγωνισμό graffiti on the wall, BBQ, μοτοεξορμήσεις και μουσικές από DJ’s, συναυλία με τους Locomondo (Σάββατο βράδυ) και support τοπικά groups.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας Enduro του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ώρα έναρξης 8.00 π.μ. και το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τις απονομές των κυπέλλων και την προβολή σε γιγαντοοθόνη του αγώνα MOTO-GP.

Περισσότερα για το Δήμο Χαλκιδέων στο http://www.chalkida.gr/