ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 12 και 13 Αυγούστου 2012 στην κορυφή Μαμαλή της Βερδικούσιας το 1ο Mountain Camping and Enduro Experience. Παρά την αλλαγή ημερομηνίας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσήλθε στην κορυφή της Μαμαλής όπου κατασκήνωσε και απόλαυσε ένα αξέχαστο διήμερο. Στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε η έναρξη της διαδρομής στο βουνό με μηχανές endurο και motocross, η οποία ξεκίνησε από την Μαμαλή και συνεχίστηκε προς τις περιοχές Ασπροβρύση, Κανάλια, Λογγά (όπου έγινε στάση για ανεφοδιασμό και καφέ στο αναψυκτήριο στο φράγμα του Λογγά), Μπάρες, Κούπες, Πύργο, Χωριό Βερδικούσιας, Ρομπέτο, Αρτίκι και με επιστροφή στην κορυφή Μαμαλή, οι δε αναβάτες των μηχανών εντυπωσιάστηκαν με το πανέμορφο φυσικό τοπίο που απλωνόταν στην διάρκεια της διαδρομής 60 χιλιομέτρων. Μετά δε την περάτωση της διαδρομής που διήρκησε τρείς ώρες, ακολού

θησε επίδειξη Parkour, Motocross, πρόληψη πρώτων βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και συνεχίστηκε η ημέρα με ατελείωτη μουσική από τους DJ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση του 1ου Mountain Camping and Enduro Experience, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Mountain Camping and Enduro Experience του χρόνου στα μέσα Ιουλίου, που θα διαρκέσει τρείς ημέρες με περισσότερες εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής.