ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
OFF-ROAD TOUR 2006 / Αττική

Tην Κυριακή 2 Ιουλίου 2006, θα πραγµατοποιηθεί από τον Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. η πρώτη οργανωμένη μονοήμερη Off-Road εκδρομική εκδήλωση της χρονιάς, με την ονομασία OFF-ROAD TOUR 2006. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σκοπό την περιήγηση σε εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές αλλά και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην πλοήγηση-οδήγηση σε συνθήκες rally. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πίστα TerraDura στις Αφιδναί στις 9.00 το πρωί, θα διανυθούν περίπου 88 χλμ χωμάτινων-ορεινών διαδρομών περνώντας από τις περιοχές Καλάμου-Βαρνάβα-Γραμματικού-Μαραθώνα και θα τερματίσει στην παραλία του Σχοινιά σε γνωστή ταβέρνα για… αναπλήρωση όλων των χαµένων δυνάµεων… και συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι OnOff μοτοσυκλετών ανεξαρτήτου κυβισμού με πλήρη εξοπλισμό αναβάτη και όχι απαραίτητα με χωμάτινα ελαστικά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και κατά την εκκίνηση όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Road Book (μορφή Α4) που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν.

Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομικής εκδήλωσης παρέχοντας συνοδεία (σκούπα) ειδικού αυτοκινήτου υποστήριξης καθώς και προπορευόμενη ομάδα (προπομπή). Επίσης η διοργάνωση παρέχει τη διαδρομή σε ψηφιακή μορφή ώστε να «φορτωθεί» στις συσκευές GPS τους εφόσον ζητηθεί.

Ο Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. προτίθεται να διοργανώνει αντίστοιχες εκδρομικές εκδηλώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ήδη έχει προγραμματιστεί μία αντίστοιχη διήμερη εκδήλωση με την ονομασία OFF ROAD ADVENTURE TOUR 2006 για τις 22-23 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Για την εκδήλωση αυτή θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση προσεχώς.

Στόχος μας παραμένει η ανάπτυξη και διάδοση των χωμάτινων εκδρομικών-αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό μοτοσυκλετιστών. Σας περιμένουμε.

Τέλος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε την εταιρεία HELLINSTORE 018-001 για την πολύτιμη χορηγία τους καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας περιοδικό Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟ και το δικτυακό τόπο www.enduro.gr.

Πληροφορίες: Τηλ.:6946605067 – 6944186046 Fax: 2104943696