ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΜΣ
1ου Αγωνα Πανσερραϊκού Επαθλου

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό αναμονής, αναβολών και πολλών συμπληγάδων το Πανσερραϊκό Έπαθλο 2014 ξεκίνησε με τον 1ο αγώνα να λαμβάνει χώρα στο χωριό Οινούσα Σερρών. Οι Οινουσιώτες γνώστες του endurο φρόντισαν να φτιάξουν την διαδρομή καθώς και την ειδική του αγώνα η οποία εκτυλίχθηκεδίπλα στο χωριό με σημείο εκκίνησης το γήπεδο ποδοσφαίρου.Οι συμμετοχές του αγώνα έφτασαν τις 30, καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός αν σκεφτούμε το γεγονός ότι το έπαθλο άργησε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα πολλοί αναβάτες να πιστέψουν ότι δεν θα γίνει.

Ειδικότερα τώρα η διαδρομή είχε μήκος 20km επί τρείς φορές, αρκετά σκληρή με πετρώδη μονοπάτιαενώ η ειδική ήταν 2,3kmσφιχτή και συμπεριελάμβανε τα πάντα!!! Το γεγονός ότι είχε να βρέξει πολλές μέρες στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται σκόνη, όμως το ελαφρύ αεράκι που φυσούσε δεν επέτρεπε να δημιουργηθεί πρόβλημα. Στη μέση της ειδικής υπήρχε ένα ρέμα το οποίο φρόντισε να δώσει τον extremeχαρακτήρα της ειδικής και να κρατά τους οδηγούς σε εγρήγορση.

Ας περάσουμε όμως στον αγώνα ξεκινώντας με την Ε1 όπου ο Γιώργος Τότσιος (ΛΑΜΣ) παλιός γνώριμος της κατηγορίας πήρε την 1η θέση ακολουθούμενος από τον ΜπαδέκαΚωσταντίνο (ΛΑΜΣ) στην 2η θέση ενώ την τριάδα έκλεισε ο Θεσσαλονικιός Ψαρράς Παύλος (ΜΟΘ).

Στην Ε2 ο Πανταζής Ιωάννης (ΛΑΜΣ) τερμάτισε στην 1η θέση με 2ο τον Πατσιά Αθανάσιο (ΜΟΘ) και αυτός από Θεσσαλονίκη και 3ο τον Πούφτα Γεώργιο (ΛΑΜΣ). Στην 4η θέση ο Κουρίδης Χρήστος (ΛΑΜΣ) στην 5η ο Βοκολίδης Παναγιώτης (ΛΑΜΣ) ενώ την εξάδα έκλεισε ο Κλιάμπας Σταύρος (ΛΑΜΣ).

Στην Ε3 η κατηγορία με τις ληγότερες συμμετοχές ένας γνώριμος από τα παλιά ο Λιούγκας Άρης (ΛΑΜΣ) γράφοντας αξιοζήλευτους χρόνους πήρε την 1η θέση αφήνοντας πίσω του τον Θεσσαλονικιό Διαμαντίδη Κωνσταντίνο (ΑΜΟΛ).

Στην expert ο ΜπενόβΝτανιέλς (ΛΕΜΟΘΕ) έχοντας τελειώσει με επιτυχία το κύπελλο Β.Ελλάδος ήρθε με όρεξη να τρέξει και να κερδίσει τον αγώνα .Στην 2η θέση ο πάντα γρήγορος και περσινός νικητής του επάθλου Γιώργος Λιούγκας (ΛΑΜΣ) έδειξε ότι θέλει και φέτος να επαναλάβει το ίδιο. Στην 3η θέση βρέθηκε ο νεαρός Ματσιάτσιος Δημήτρης (ΛΕΜΟΘΕ) από την Θεσσαλονίκη οδηγώντας πολύ όμορφα και γρήγορα. Στην 4η θέση ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης (ΛΑΜΣ) πολύ κοντά και αυτός με τους πρώτους οδηγούς ενώ στην 5η και στην 6η θέση τερμάτισαν οι Κακιούσης Βασίλειος (ΛΑΜΣ) και Ιορδανίδης Σταύρος (ΛΑΜΣ) και οι δύο από Θεσσαλονίκη.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι του χωριού τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα αφού γέμισαν την ειδική με κόσμο κάτι που λείπει πολύ από τους αγώνες και σε κάθε πέρασμα των οδηγών ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα!!!

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα ωράρια του αγώνα τηρήθηκαν επακριβώς ενώ δεν υπήρξε καμία ένσταση ούτε κάποιο πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα . Η ΛΑΜΣ ανανεώνει το επόμενο ραντεβού για τον 2ο αγώνα του επάθλου στα μέσα του Νοεμβρίου με ημερομηνία και περιοχή που σύντομα θα ανακοινωθούν.

panseraiko-2014-5 panseraiko-2014-4

panseraiko-2014-3

panseraiko-2014-2

panseraiko-2014-1