2η ημέρα Barcelona – Granada
Απλή 920 χλμ = Σύνολο 920 χλμ

Μια μεγάλη ασφάλτινη ημέρα περίμενε τους αναβάτες σήμερα καθώς ολοκλήρωσαν την 2η ημέρα οδηγώντας 920 χλμ. από την Βαρκελώνη στη Γρανάδα.

Μεγάλη απογοήτευση για τον Γάλλο Denis Comte (KTM #43) όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα πρόωρα. Ο 53χρονος αναβάτης είχε όλα τα επίσημα έγγραφά στο (διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες και χρήματα) στο φορτηγό υποστήριξής του στη Βαρκελώνη όταν μετά το τέλος της χθεσινής ημέρας, βρήκε το φορτηγό του παραβιασμένο και όλα του τα έγγραφά έλειπαν προς μεγάλη του απογοήτευση. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα προς λύπη του αφού είχε ο ίδιος χρηματοδοτήσει την προσπάθειά του! Έτσι συνεχίζουν 229 μοτοσικλέτες.

O Βασίλης Ορφανός τερμάτισε και την δεύτερη ημέρα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Έχοντας από χθες χρησιμοποιήσει ασφάλτινα λάστιχα σήμερα άλλαξε πάλι σε χωμάτινα για την συνέχεια του Rally. Η μοτοσικλέτα αλλά και ο ίδιος βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Αύριο ο αγώνας περνάει στην Αφρική και το Μαρόκο είναι η πρώτη χώρα που υποδέχεται τους αγωνιζόμενους. Μετά από 573 χλμ φτάνουν στο γνωστό Rabat, όπως και σε παλαιότερα Rally (1994,1999 και 2002).

Φωτογραφίες : maindruphoto.com, Gauloises Racing
Περισσότερες φωτογραφίες