Το 2ο Κερκυραϊκό Adventure Rally φιλοδοξεί να είναι μια αξέχαστη περιπέτεια και μια δυνατή εμπειρία για όλους μας.

Το 2ο Κερκυραϊκό Adventure Rally ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!

Είναι η περιπέτεια μιας μεγάλης χωμάτινης διαδρομής, μέσα από ορεινούς και δασικούς δρόμους που η φυσική τους ομορφιά, η εναλλαγή του τοπίου και οι κάποιες δυσκολίες θα χαρίσουνε μοναδικές στιγμές και εικόνες σε οδηγούς και συνεπιβάτες. Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία, θα τους περιμένουν διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες (παιχνίδια).

Η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σε ότι αφορά τους οδηγούς, και την διαδρομή ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Οι τελευταίες βροχές έχουν δυσκολέψει κάπως την διαδρομή, η οποία πάντως παραμένει βατή για μοτοσυκλέτες On-Off, μικρά και μεγάλα, και φυσικά enduro και 4×4.

Απαιτείται βέβαια υπομονή και προσεκτική οδήγηση, ιδιαίτερα για τους αρχάριους και τα μεγάλα ON – OFF. Η χρήση χωμάτινων ελαστικών θα σας βοηθήσει αρκετά και γενικά η διαδρομή δεν ενδείκνυται για γρήγορη οδήγηση. Εξάλλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΙ οπότε δεν χρειάζεται άγχος και βιασύνη. Υπολογίζεται ότι το αργότερο σε 5 ώρες (με 35 Μ.Ω.Τ.) θα είστε στο τέλος του χωμάτινου κομματιού (και όποιος τα βρει σκούρα υπάρχει και η άσφαλτος).

Για όσους αναρωτιούνται η διαδρομή χαράχτηκε με μοτό & 4×4 αρκετά άνετα. Πάρτε λοιπόν τη μοτοσυκλέτα σας (οn-off μικρή ή μεγάλη, enduro, ATV) ή το εκτός Δρόμου 4×4 αυτοκίνητό σας και ελάτε να γνωρίσουμε την άγνωστη Κέρκυρα.

Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται:

Αναμνηστικά T-shirts
Έπαθλα για τους πρώτους σε κάθε κατηγορία και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες.
Συμμετοχή στο πάρτι του τερματισμού με φαγητό και ζωντανή μουσική.
Δηλώσεις συμμετοχής στο καφέ ΚΑΘΟΔΟΝ και στα τηλέφωνα 2661039673 και 6978616999 και στο www.kelemo.gr