Ειδικός κανονισμός

H ΜΟΣΥΛ, η νομαρχία και η Αυτοδιοίκηση Λέσβου διοργανώνουν το δεύτερο rally Λέσβου στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2007 (διήμερος) με την υποστήριξη του δήμου πέτρας. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον διεθνή αγωνιστικό κώδικα, τον διεθνή δικαιοδοτικό και τον διεθνή – γενικό κανονισμό αγώνων.

Οργανωτική επιτροπή
Πρόεδρος Χαρίκλεια Πουλχερία Καβούρη
Μέλος Γιώργος Βάτης
Μέλος Λεωνίδας Χιωτέλλης

Αγωνοδίκες
Πρόεδρος Χαρίκλεια Πουλχερία Καβούρη
Μέλος Ανδρέας Κοντομίχαλος
Μέλος Μιχαήλ Χίου

Αλυτάρχης Γιώργος Δημόπουλος
Αλυτάρχης Β Γιάννης Βάτης
Τεχνικός έφορος Ραφαήλ Αραμπατζής
Τεχνικός έφορος Β Χρήστος Χατζηχρήστος
Γραμματεία Δήμητρα Καμμένου, Αναστασία Κωστή
Ιατρός Ιντερσαλονικα, δήμος πέτρας

Ο αγώνας θα γίνει Κυριακή (18/2) και Δευτέρα (19/2) 2007 στην βόρεια Λέσβο. Θα αποτελείται από 21 ειδικές διαδρομές οι οποίες θα είναι 10 και θα επαναλαμβάνονται ακόμα μια φορά εκτός από μια. Σύνολο χιλιόμετρων ειδικών διαδρομών 111 χιλιόμετρα μαζί με τις απλές σύνολο και για τις δυο ημέρες 223 χιλιόμετρα. Κάθε 4 ειδικές θα υπάρχει service park όπου έχουν δικαίωμα οι αθλητές να πραγματοποιήσουν τις επισκευές και τα service που ορίζουν οι κανονισμοί καθώς και ανεφοδιασμό οι αθλητές έχουν δικαίωμα να κάνουν αναγνώριση των ειδικών 7 ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης θα υπάρχουν και ΣΕΔ

Συμμετοχές
Έναρξη δηλώσεων 17/1/07
Λήξη 17/2/07 – ώρα 14.00μμ
Ώρες 10.00πμ -14.00μμ και 20.00μμ -23.00μμ 6937049176 και 6977922184
Συμμετοχή 45 euro
Για όλους τους αρχάριους οδηγούς της βόρειας Λέσβου θα είναι δωρεάν.

Κατηγόριες
Θα υπάρξουν 3 open κατηγόριες, 1 αγωνιστικές, 2 on-off και ATV όπου θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η απονομή θα γίνει 45 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα και εφόσον δεν εκκρεμούν ενστάσεις.

Τεχνικός έλεγχος Ιερά μόνη Λειμώνος 17/2/07 και ώρα 14.00μμ
λήξη 16.30μμ. Θα ελέγχονται τα ελαστικά, τα φρένα μπροστά και πίσω καθώς και η καλή κατάσταση και λειτουργία της μοτοσικλέτας. Ο αθλητής πρέπει να έχει απαραίτητα κράνος εγκεκριμένου τύπου, θώρακα και μπότες τα οποία θα ελέγχονται για την καταλληλότητα τους. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν τα δοχεία ανεφοδιασμού τα οποία θα μείνουν σε ειδικό χώρο και γενικότερα θα ελεγχθούν όσα προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οι αθλητές υποχρεώνονται να υπογράφουν στο ντοσιέ του κριτή με την λήξη κάθε ειδικής ενώ όπου χρειαστεί απλές υποχρεούνται να εφαρμόζουν τον κ.ο.κ. Τελευταία αναγνώριση θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17/2 και ώρα 12.00πμ. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα εκδοθεί
εγκαίρως δεύτερο παράρτημα κανονισμού.

Η πρόεδρος
Χαρίκλεια Πουλχερία Καβούρη

Ο έφορος αθλητικών δραστηριοτήτων
Γιώργος Δημόπουλος

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
– Από Πειραιά Δευτέρα με Πέμπτη ώρα 12.30 το ταχύπλοο Μύκονος και Παρασκευή 17.30 hellinic seaways. 36 ευρώ οικονομική θέση.
– Κάθε ημέρα από Πειραιά NEL Lines ώρα 19.00μμ με έκπτωση 35%.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο μοτοσυκλετιστικός σύλλογος Λέσβου (ΜΟΣΥΛ) έπειτα από το πρώτο Rally Λέσβου (Οκτώβριος 2006) διοργανώνει μαζί με την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λέσβου το δεύτερο διήμερο Rally Λέσβου, 18-19 Φεβρουαρίου 2007.

H ΜΟΣΥΛ, μαζί με την νομαρχία, δίνει την ευκαιρία σε τοπικούς αθλητές να συμμετέχουν σε έναν διήμερο αγώνα εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι το μόνο κατάλληλο μέρος για να αποδείξει κάποιος τις οδηγικές του ικανότητες. Η συμμετοχή για τους υπόλοιπους αθλητές θα είναι 45 ευρώ.

Θα υπάρξουν 21 ειδικές διαδρομές, οι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή ένα μήνα πριν την συμμετοχή τους θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα dvd με τις ειδικές του αγώνα. Επίσης επτά ημέρες πριν από την διεξαγωγή οι αθλητές έχουν δικαίωμα δοκίμων στις ειδικές. Το Σάββατο 17/2/2007 θα γίνει αναγνώριση των ειδικών για όσους δεν έχουν πραγματοποιήσει δόκιμες. Κάτι που γίνεται κατόπιν επιθυμίας του αντιπρόεδρου Της ΜΟΣΥΛ με σκοπό να μην έχουν οι τοπικοί αθλητές πλεονέκτημα.

Η διαμονή και για τις επτά ημέρες είναι δωρεάν όχι μόνο για τους αθλητές καθώς και για τους συνοδούς τους. Οι πρώτοι είκοσι αθλητές που θα πληρώσουν συμμετοχή θα τους καλυφτεί το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων μεταφοράς (πλοία). Στην αντίθετη περίπτωση που δεν καταβληθεί η συμμετοχή θα καλυφτούν μόνο τα έξοδα επιστροφής, δωρεάν διαμονή και για τους τοπικούς αθλητές.

Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες:

Open (αγωνιστικές)
On-off
ATV
Πληροφορίες: 6937049176 – 6977922184.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ ΚΑΒΟΥΡΗ

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ