Ο μοτοσυκλετιστικός όμιλος Νεοχωρίου Χαλκιδικής (ΜΟΝΧ) σας προσκαλεί στην 2η enduroβόλτα που διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου 2016. Οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο καλύπτοντας τις απαιτήσεις ενός έμπειρου αναβάτη που θέλει να προπονηθεί και να δαμάσει τα απάτητα δάση της Χαλκιδικής, αλλά και του χομπίστα που θέλει να ανακαλύψει νέα τερέν μαζεύοντας όμορφες εικόνες.

Με την εμπειρία μας από όλα τα enduro βορείου Ελλάδος έχουμε στήσει μια διοργάνωση που τα έχει όλα.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε εξοπλισμό με ένα καλό λάστιχο και εφεδρικό μπιτόνι βενζίνης.
H εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο εξωκλήσι του ”ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ” που είναι 3χλμ έξω από το Νεοχώρι θα υπάρχει σήμανση για την καθοδήγηση σας.

Οσον αφορά τη διαδρομή είναι γύρω στα 80km από μονοπάτια και ξεκουραστικές μικρές φλαταδούρες, καθάρισμα και σήμανση με πολύ λεπτομέρεια, επιλογή hard και normal κομμάτια, ανεφοδιασμό στη μέση με σνάκ και νερό.
Φέρτε την παρέα σας και δεν θα χάσουν, ο ανεφοδιασμός θα είναι στην είσοδο του χωριού με μια ανάβαση για ατελείωτο θέαμα, κοντινή πρόσβαση σε καφετέριες.
Μετά το τέλος του αγώνα θα σας παρέχουμε και σειρά πλυστικών για να ξελασπώσετε τη μοτοσυκλέτα σας. Τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια και όλα αυτά με φιλική συνδρομή στα 10 ευρώ!

monh-ride-2016