ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.Σ

Ο Μ.Ο.Θ. (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης) ενεργός στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα από το 1982 υλοποιεί και συνεχίζει για άλλη μια χρονιά τον θεσμό του “motorally Μ.Ο.Θ.”

Θεσμός που επί 21 συναπτά έτη στέφεται με μεγάλη επιτυχία, στηριζόμενος από το μεράκι της οργάνωσης, την συμμετοχή των αθλητών και από την υποστήριξη των ανθρώπων της περιοχής που μας φιλοξενούν κάθε φορά.

Φέτος λοιπόν μας στηρίζει σ αυτήν μας την προσπάθεια ο Δήμος Ρεντίνας και μας φιλοξενεί σε μια όμορφη περιοχή του γνωστού μας Σταυρού, όπου θα περάσουμε μαζί με την νεολαία και όχι μόνο ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο μουσική, ήχους από μοτοσυκλέτα και πολλά happenigs.

Το motorally θα πάρει εκκίνηση το Σάββατο 01/09 από την παραλία Μ. Αλεξάνδρου Θεσ/νίκη, όπου 100 περίπου αθλητές απ΄ολη την Ελλάδα θα περιηγηθούν σε ορεινή (άγνωστη για αυτούς) διαδρομή, περνώντας από χωριά του νομού και με την συμμετοχή των ντόπιων θα τερματίσουν αργά το βράδυ στην παραλία Κόλπου στον Σταυρό όπου και θα ακολουθήσει μια όμορφη μουσική βραδιά.

Την επομένη μέρα, Κυριακή 02/09 θα διεξαχθεί αγώνας scrable και A.T.V. (3o αγώνα κυπέλλου Θεσ/νίκης) σε διαμορφωμένη πίστα γεμάτος θέαμα από τους αθλητές της ομοσπονδίας Ελλάδας Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η εκδήλωση θα κλείσει με απονομές των αθλητών μας και όσων μας στήριξαν σ αυτήν μας την προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Θ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ρεντίνας και την τοπική λέσχη (Ο.Μ.Α.Σ.Κ.) για την υποστήριξή του και για την εκ των προτέρων εξασφαλισμένη επιτυχία της εκδήλωσης μας.

(Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδρομή του Moto rally χαράχθηκε με BMW GS 1200 & G 650 X CHALLENGE)

Οι μοτοσυκλετιστές του Μ.Ο.Θ.δεσμεύονται για άλλη μια χρονιά να διατηρήσουν και να προστατέψουν ταυτόχρονα την διαδρομή της περιήγησης το δασικό περιβάλλον, καθώς και να μυήσουν το κοινωνικό σύνολο στην προστασία του δασικού πλούτου που απειλείται μανιωδώς την τελευταία περίοδο.

www.moth.gr
moth@amotoe.gr
τηλ & fax 2310-208240