ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

Η ΚΤΜ South East Europe A.E. ενημερώνει όλους τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η εταιρία μας θα βρεθεί ενεργά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αγώνων Μοτοσυκλέτας το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, τόσο στα Μέγαρα (Ταχύτητα) όσο και στην Κοζάνη (ΜΧ) και όπως πάντα θα είναι κοντά στους ιδιώτες που έχουν εμπιστευθεί τις μοτοσυκλέτες KTM.

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, θα μπορούν να προμηθεύονται από το ΚΤΜ Support Team, που θα βρίσκεται εκεί, ανταλλακτικά με έκπτωση 14%.
Η παροχή ισχύει καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου έως και την λήξη του.
Επίσης, θα υπάρχουν διαθέσιμα, ελαστικά και σαμπρέλες για όλες τις κατηγορίες, σε ειδικές τιμές για όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες.

Στις τέντες του ΚΤΜ Support Team θα υπάρχουν, όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου.
Οι αναβάτες μπορούν να πραγματοποιούν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Την ομάδα μας θα υποστηρίξει και το κατάστημα MOTOXTREME Οrange Service Point του Κώστα Καβαλούδη, με τον μηχανικό Περικλή Καραδίσογλου, ως μέλος του επίσημου δικτύου συνεργατών της KTM South East Europe AE.

Η ομάδα μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την κατάκτηση της 2ης θέσης, στον αγώνα της Τρίπολης, θα προσπαθήσει να κάνει μια ακόμη καλή εμφάνιση καις τον αγώνα των Μεγάρων.
Με την βοήθεια του μηχανικού Βασίλη Γούλα και της Goulas Racing Team, ο Λεύτερης Πίππος θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φέρει την ΚΤΜ RC 8 R και πάλι στο βάθρο.

Στις τέντες της ομάδας, οι επισκέπτες του αγώνα θα μπορέσουν να δουν από κοντά μια ολοκαίνουργια ΚΤΜ RC 8 R και να διαπιστώσουν πόσο όμοια είναι με την αγωνιστική και ένα ΚΤΜ 690 Duke ΙV που με τους 70hp αποτελεί την ισχυρότερη μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα παραγωγής, που όμως πλέον έχει γίνει ιδιαίτερα φιλική για καθημερινή χρήση.

Η KTM South East Europe AE εύχεται σε όλους τους αναβάτες καλή επιτυχία και στους φίλους της μοτοσυκλέτας να μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά το μοναδικά συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες μοτοσυκλέτας.