Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το event και τις εταιρίες που τίμησαν με την παρουσία τους το event, για δεύτερη χρονιά.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όσους παρευρέθηκαν στην διήμερη εκδήλωση, στην οργάνωση που προετοίμασε και έφερε εις πέρας αυτό το μεγάλο γεγονός και φυσικά στις ετιαρίες που βρέθηκαν εκεί για να εκθέσουν μοτοσυκλέτες, αξεσουάρ και ρουχισμό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2o Enduro festival 2011 – Όλα έτοιμα στη Ζήρεια!

Όλα είναι έτοιμα στη Ζήρεια για να υποδεχθούν τους αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί το σαββατοκύριακο 16 έως 18 Σεπτεμβρίου, από όλη την Ελλάδα. Όπως και πέρσι, στο χώρο του αθλητικού κέντρο Ζήρειας όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό, έχουν δημιουργηθεί οι ιδανικές συνθήκες για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο.

Ο λόγος φυσικά είναι να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσυκλέτα ένα βήμα μπροστά. Πως θα γίνει αυτό; Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro. Και για όσους θέλουν να γυμναστούν περισσότερο, θα υπάρχουν και ποδήλατα βουνού, mountain bikes ενώ η Monster energy θα προσφέρει δωρεάν ισοτονικά!
Η Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου έχει δουλέψει σκληρά για να είναι όλα έτοιμα, και να υποδεχθούν τους φίλους του μοτοσυκλετισμού.

  • Θα υπάρχει πίστα για τα test rides των μοτοσυκλετών enduro / motocross, οριοθετημένη με κορδέλα.
  • Μία ειδικά επιλεγμένη διαδρομή η οποία περιλαμβάνει άσφαλτο και χώμα, θα είναι το κατάλληλο πεδίο για τις μοτοσυκλέτες on/off που φέτος θα έχουν την τιμητική τους.
  • Άπλετος χώρος και διαδρομή και για τετράχροχα ATV (γουρούνες), τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους.
  • Μία ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή θα βρίσκεται σε παρακείμενο χώρο ώστε να κάνουν προπόνηση όσοι αναβάτες επιθυμούν με κάθε είδους μοτοσυκλέτα.

 

Μην ξεχνάμε πως το camping επιτρέπεται σε όλο τον παρακείμενο χώρο ενώ θα λειτουργεί το σαλέ του χιονοδρομικού για καφέ, φαγητό αλλά και τουαλέτες!

Φέτος, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή οι παρακάτω εταιρίες:
Beta, BMW, Gas Gas, Husaberg, Husqvarna, Honda – Motoaction, Suzuki – DK Racing, Yamaha – Moto Design, Triumph.

Επίσης θα παρευρεθούν πολλά καταστήματα του χώρου όπως:
GRC Power Factory Γαλάτης, KRD, Motozone, Emporio Karrer, Six Days / Wilbers, Power Plastics, Moto Action, Worksbike, Moto Αθανασάκος, Yamaha Moto Design, DK Racing, Motojapan, Τζωρτζώπουλος κ.α.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09/2011
09:00 Soft Enduro Ride με τον Βαγγέλη Ζαχαράτο διάρκειας δύο ωρών
10:00 Adventure tour – Με την επιμέλεια του Rideit και του Τάκη Μανιάτη
10:00 – 14:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
14:00 – 15:00 ATV test
15:00 – 18:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
17:00 Βόλτα Mountain Bike με τον Γιώργο Βαλιμίτη
18:00 – 19:00 Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο χώμα – Rideit – Τάκης Μανιάτης
21:00 BBQ Party με μουσική από DJ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09/2011
09:00 Soft Enduro Ride με τον Βαγγέλη Ζαχαράτο διάρκειας δύο ωρών
10:00 Adventure tour – Με την επιμέλεια του Rideit και του Τάκη Μανιάτη
10:00 – 14:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
14:00 – 15:00 ATV test
15:00 – 18:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
17:00 Βόλτα Mountain Bike με τον Γιώργο Βαλιμίτη

Σκοπός του Enduro Festival παραμένει η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συνάντηση του κόσμου του Enduro και της off road μοτοσυκλέτας γενικότερα, σε μια γιορτή που θα τελεσθεί σε ένα ιδανικό τόπο και χρόνο (εγκαταστάσεις χιονοδρομικού, φύση, άπλετος χώρος, ιδανικές θερμοκρασίες, εύκολη πρόσβαση). Κάθε εταιρία ή επιχείρηση θα έχει ελεύθερα και απεριόριστα την δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων της χωρίς κόστος, ενώ είναι εφικτή η διάθεση μοτοσυκλετών για test rides για όσες από αυτές το επιθυμούν. Η παρουσίαση νέων μοντέλων, η έκθεση αξεσουάρ αλλά και προσφορές καθώς επίσης και Bazzaar εταιριών, επιχειρήσεων και ιδιωτών, θα βοηθήσουν όλους τους παρευρισκόμενους.

Η κάθε εταιρία ή επιχείρηση αναλαμβάνει με δική της πρωτοβουλία τον τρόπο και μέγεθος παρουσίας της στο Enduro Festival.

Η οργάνωση είναι υπεύθυνη για την ομαλή τήρηση του προγράμματος όλου του Σαββατοκύριακου και έχει την αποκλειστική φύλαξη της πίστας του Testride όσο αναφορά την δίκαιη και ομαλή διεξαγωγή του (π.χ. είσοδο / εξοδο μοτοσυκλετών, γυρολόγιο και έξοδο προς τα Paddocks των εταιριών), την παροχή προσωπικού για προπομπό και ουραγό των test rides των μοτοσυκλετών On/off, αλλά και για την διοργάνωση των enduro και adventure tour.

Η οργάνωση του Enduro Festival 2011 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα παραβρεθούν στον χώρο του event.

Επίσης τις συγχαίρει για την συμβολή τους με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που η κάθε μία αναλαμβάνει ξεχωριστά, ώστε να έχουμε ξανά ένα πολύχρωμο, πρωτότυπο, ξεχωριστό και δυναμικό event.

Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου
Ο πρόεδρος
Πέτρος Κριτσώνης
κιν. 6948466267
φαξ. 2743022954
E-mail: skaskoutas@hotmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας:
enduro.gr
bikeit.gr
Υποστήριξη: Rideit.gr

[nggallery id=14]