ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
WORKSBIKE

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Heliotis Enduro School που έλαβε χώρα στον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκέμβρη μετά από δεύτερη πρόσκληση από την τοπική λέσχη μοτοσυκλέτας λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

Το διήμερο σχολείο διεξήχθη στις ειδυλλιακές Πινακάτες του Πηλίου όπου τον Απρίλη της ίδιας χρονιάς διοργανώθηκε από την τοπική λέσχη αγώνας SCRΑMBLE.

Έτσι, μεγάλο μέρος της διαδρομής του αγώνα χρησιμοποιήθηκε από τα μέλη της λέσχης για να στηθεί μία ¨φυσική¨ πίστα με θέα τον Παγασητικό κόλπο, που περιλάμβανε βραχόκηπο, τεχνικά κομμάτια, κορμούς, φυσικά άλματα, καλντερίμια, κ.α..

Ο καιρός την δεύτερη ημέρα ¨συνωμοτώντας¨ μαζί μας, ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας καθώς έβρεξε, δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες enduro.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την δραστήρια λέσχη ΜΟΤΟΛΕΒ για την  πρόσκληση, και την ζεστή φιλοξενία, και προσωπικά τον πρώην πρόεδρό της κ. Στάθη Ζούχα, που επιμελήθηκε ακούραστα τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να έχουμε την άψογη διεξαγωγή των μαθημάτων για δεύτερη φορά.

Όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους (μεταξύ των οποίων και πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος), που ήρθαν από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Λάρισας, και έδωσαν για μία ακόμα φορά το παρόν δηλώνοντας έτσι αισθητά την αγάπη της ντόπιας κοινωνίας για το άθλημα, και την δίψα για μάθηση και βελτίωση των οδηγηκών τους ικανοτήτων.

Καθώς επίσης  την εταιρία Extra Products του Χρήστου Τασούλη, με το dirty store Μαραγκουδάκης για την παραχώρηση των μοτοσυκλετών GAS GAS, και τέλος το endurο.gr που πιστά βρίσκεται στο πλευρό μας ως αρωγός επικοινωνίας.

Mετά τιμής

Χελιώτης Δημήτρης
Βασιλάκη Μαρία