ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΕΛΕΜΟ

Έγινε στην Κέρκυρα την Κυριακή 9 Απριλίου, το 2ο Corfu Adventure Rally, ένα χαλαρό trail ride 170 περίπου χλμ για 4Χ4, ΑΤV και φυσικά μοτοσυκλέτες enduro & on-off, που διοργανώνει η Κερκυραϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας. Συμμετείχαν 180 οχήματα που είχαν σύμμαχο τον υπέροχο ήλιο.

Η διαδρομή ξεκίνησε από την πλατεία Λιστόν, διέσχισε όλη την κεντρική Κέρκυρα περνώντας από τα χωριά Ανω Κορακιάνα, Ζυγός, Νυμφές, Βελονάδες και έφτασε στο μέσον της στο χωριό Άγιος Στέφανος, όπου και έγινε ένα χρονομετρημένο παιχνίδι στην άμμο της παραλίας για τις enduro και motocross μοτοσυκλέτες.

Παράλληλα ο αλιευτικός σύλλογος του Δήμου Εσπερίων διοργάνωσε στο λιμανάκι της περιοχής την Γιορτή ψαριού, στην οποία τα πληρώματα του Adventure Rally, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις θαλασσινές νοστιμιές της Κέρκυρας.

Συνεχίσαμε διασχίζοντας την δυτική Κέρκυρα προς το νότο, και όλοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πραγματικά άγνωστη και πανέμορφη Κέρκυρα , αφού η διαδρομή περνούσε από χωριά ξεχασμένα ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ήταν δίπλα στη θάλασσα την οποία βέβαια έβλεπες από μεγάλο ύψος αφού οι δρόμοι είναι χαραγμένοι στην κόψη του βουνού.

Σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής υπήρχαν παιχνίδια για τους συμμετέχοντες με τα οποία οι παίκτες συγκέντρωναν βαθμούς. Ο τερματισμός έγινε στο καινούριο camping Agios Mathaios στο ομώνυμο χωριό.

Όλοι πέρασαν υπέροχα, χωρίς απρόοπτα και αφού πήραν τα αναμνηστικά τους ανανέωσαν το ραντεβού για το 3ο Corfu Adventure Rally του 2007.

Χορηγοί της διοργάνωσης της ΚΕΛΕΜΟ ήταν τα καταστήματα Bikers & Bikes, Hellinstore 013, Sound & Vision, MotoZotos, Boatman’s World, Bodybuilding Club, P.S by Bouhagiar o Συνεταιρισμός Ειδών Αυτοκινήτου Κέρκυρας και οι ταχυμεταφορές ΤΝΤ.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Corfu Channel, το enduro.gr και το περιοδικό 0300.

Αποτελέσματα
Χρονομετρημένο (Mοτο)
1ος Πανδής Χρήστος hellinstore 013 ΚΤΜ 40’:47’’
2ος Μπλέτσος Κώστας Ηonda 44’: 00”
3ος Dean McMahon KTM 44’:19’’

Βαθμοί παιχνιδιών
Αυτοκίνητα
1ος Κορίκης Σπύρος 400
2ος Λεοντίτσης Ιωάννης 390
3ος Κουρσάρης Αλέξανδρος 360

Μοτο
1ος Γραμμένος Σπύρος 320
2ος Παγιάτης Σπύρος 300
3ος Παγιατάκης Ντίνος 290

ATV
1ος Παπαδόπουλος Γεώργιος 330
2ος Κατσαρός Δημήτρης 270
3ος Μπάνος Στέφανος 180