ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2o OFF-ROAD TOUR 2006 / Αττική

Tην Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2006, θα πραγματοποιηθεί από τον Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. και το ΚΤΜ Hellas Club η δεύτερη οργανωμένη μονοήμερη Off-Road εκδρομική εκδήλωση της χρονιάς, με την ονομασία OFF-ROAD TOUR 2006. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις όπως και οι διήμερες OFF-ROAD ADVENTURE TOUR που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το σωματείο μας (ευελπιστώντας να γίνουν θεσμός και να διοργανώνονται κάθε χρόνο) έχουν σκοπό την περιήγηση σε εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές αλλά και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην πλοήγηση-οδήγηση σε συνθήκες rally.

Η εκκίνηση θα δοθεί από της εγκαταστάσεις του γνωστού πλέον AUTO FESTIVAL 32o χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στις 9.00 το πρωί, θα διανυθούν περίπου 90 χλμ χωμάτινων-ορεινών διαδρομών φτάνοντας έως την Υλίκη και πίσω πάλι στο Auto Festival όπου θα διεξάγεται το Biker’s Bazzar του 030. (Ήρθε η ώρα να φεφορτωθείς τα μεταχειρισμένα σου γάντια, κράνη, μπουφάν, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λάστιχα, εξάτμιση … ακόμα και την παλιά μοτοσυκλέτα, αλλά και να αγοράσεις “ευκαιρίες”.)

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι Οff-road ή On-Off μοτοσυκλετών ανεξαρτήτου κυβισμού με πλήρη εξοπλισμό αναβάτη και όχι απαραίτητα με χωμάτινα ελαστικά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και κατά την εκκίνηση όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Road Book που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν.

Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομικής εκδήλωσης παρέχοντας συνοδεία (σκούπα) ειδικού αυτοκινήτου υποστήριξης καθώς και προπορευόμενη ομάδα (προπομπή).

Επίσης η διοργάνωση παρέχει τη διαδρομή σε ψηφιακή μορφή ώστε να «φορτωθεί» στις συσκευές GPS τους εφόσον ζητηθεί.

Στόχος μας παραμένει η ανάπτυξη και διάδοση των χωμάτινων εκδρομικών-αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό μοτοσυκλετιστών. Σας περιμένουμε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας περιοδικό Μοτοσυκλέτας & Δράσης 0300 και το δικτυακό τόπο www.enduro.gr

Πληροφορίες: Τηλ.: 6946605067-6946078012 Fax : 210 – 4943696