ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tην Κυριακή 24 Ιουνίου 2007, θα πραγµατοποιηθεί από τον Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. και το ΚΤΜ Hellas Club η δεύτερη οργανωμένη μονοήμερη Off-Road εκδρομική εκδήλωση της χρονιάς, με την ονομασία OFF-ROAD TOUR ΑΤΤΙΚΗΣ. Η συγκεκριμένες εκδηλώσεις όπως και οι διήμερες OFF-ROAD ADVENTURE TOUR που διοργανώνουν με μεγάλη επιτυχία τα σωματεία μας(ευελπιστώντας να γίνουν θεσμός και να διοργανώνονται κάθε χρόνο) έχουν σκοπό την περιήγηση σε εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές αλλά και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην πλοήγηση-οδήγηση σε συνθήκες rally.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τις εκαταστάσεις του γνωστού πλέον Auto-Festival (32ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών Λαμίας) στις 10:00 το πρωί, θα διανυθούν περίπου 80 χλμ χωμάτινων-ορεινών διαδρομών φτάνωντας εώς την παραλία Μαραθώνα και πίσω πάλι στο Auto-Festival όπου θα διεξάγεται το Biker’s Bazaar του 0300 (Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς τα μεταχειρισμένα σου γάντια, κράνη, μπουφάν, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λάδια, σπρέϋ, αυτοκόλητα, λάστιχα, εξάτμιση….ακόμα και την παλιά σου μοτοσυκλέτα, αλλά και να αγοράσεις <<ευκαιρίες>>)

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι Οff-road η On-Off μοτοσυκλετών ανεξαρτήτου κυβισμού με πλήρη εξοπλισμό αναβάτη και όχι απαραίτητα με χωμάτινα ελαστικά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και κατά την εκκίνηση όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Road Book που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν.

Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομικής εκδήλωσης παρέχοντας συνοδεία (σκούπα) και προπορευόμενη ομάδα (προπομπή).

Στόχος μας παραμένει η ανάπτυξη και διάδοση των χωμάτινων εκδρομικών-αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό μοτοσυκλετιστών.
Σας περιμένουμε.

Πληροφορίες
Τηλ.: 6946605067-6999640200
Fax : 2104943696