ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
OFFROAD TEAM

2ος Αγώνας – Ψαχνά 21 Μαρτίου 2010

Το Πρωτάθλημα Trail Ride 2010 ξεκίνησε στους Άγιους Θεόδωρους, και συνέχισε με τον 2ο αγώνα του στο Δήμο Μεσσαπίων με κέντρο τα Ψαχνά! Σε αντίθεση με πέρυσι όπου η βροχή και η λάσπη ήταν κυρίαρχα στοιχεία, αυτή τη φορά υπήρχε ένας λαμπρός ήλιος και ένα φανταστικό νωπό τερέν που ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν 70 αναβάτες με μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off και Quad, ενώ άνοιξε και η αυλαία για το κύπελλο 4Χ4 όπου συμμετείχαν 10 πληρώματα. Δεν έλειψαν όμως πολλοί που ακολούθησαν την διαδρομή, είτε με αυτοκίνητα είτε με μοτοσυκλέτες, απολαμβάνοντας μια όμορφη βόλτα!

Η όμορφη Εύβοια μας φιλοξένησαν με 2 διαφορετικές διαδρομές!

Στην διαδρομή Εnduro μήκους 105km με αρκετά μονοπάτια, δύσκολα και θεαματικά περάσματα, νικητής ήταν ο επανεμφανισθείς Αλέξανδρος Ψωφάκης με Husqvarna TE 450 έχοντας πίσω του τον Ανδρέα Ανδρεαδάκη με ΚΤΜ 400 EXC και τον Σωτήρη Παπαϊωάννου με ΚΤΜ 450 EXC που ήταν και οι δύο πρώτοι αντίστοιχα από τους βετεράνους! ??Πιο πίσω ακολούθησαν οι Ζήκος Μπαφέτης με GAS GAS EC 300 2ος στην Enduro, ο Χάρης Καμαρούλιας με Yamaha WR 250 F (3ος Βετεράνος) ενώ την 6άδα συμπλήρωσε ο Rookie Κώστας Γεωργακόπουλος με ΚΤΜ 250 (3ος Enduro) στην πρώτη του εμφάνιση! Αρκετά άτυχοι μερικοί οδηγοί, αφού έπεσαν σε ένα «πονηρό» σημείο της διαδρομής, με πιο άτυχο τον Βασίλη Μπούδρο που έπαθε αρκετές υλικές ζημιές!

Η μεγάλη διαδρομή Rally Raid είχε μήκος 169km, νικητής ήταν ο Βασίλης Βαρβαγιάννης με Husaberg FE 450, νικητής και ανάμεσα στους συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες Enduro, μπροστά από τον Μιχάλη Μπισμπιρούλια με το παλιό Suzuki DR 350! O Αριστοτέλης Καΐρης με ΚΤΜ 400EXC συμπλήρωσε την 3άδα της κατηγορίας. ??Ο Σαμψών Αναστασόπουλος ήταν ο νικητής στα On-Off με ΚΤΜ 690, μπροστά από τον Ευθύμη Τσιάπα με ΚΤΜ 640 Adventure. 3ος τερμάτισε ο Αριστείδης Καρτσόλης με ΚΤΜ 640 Adv επίσης.

Στα μεγάλα, Big On-Off, κέρδισε και πάλι ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος με BMW HP2 1200, μπροστά από τον Ιωάννη Μαρακάκη με ίδια μοτοσυκλέτα που ήρθε από την Κρήτη, όπως και ο 3ος Θεόδωρος Πολυχρονιάδης με ΚΤΜ Super Enduro 950.

Στα Quad νικητής ήταν ο Τάκης Ιωνάς με KFX 400, αφήνοντας 2ο τον Νίκο Καϊπάνο με Cougar Pro 250 και 3ο τον Θανάση Κοφινά με Kawasaki KFX 700. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Χαράς Χατζηδουκάκη στην 4η θέση με ένα Αeon Cobra 313, την οποία και καλωσορίζουμε στην παρέα μας!

Τέλος, στην κατηγορία GPS κέρδισε και πάλι ο Στέλιος Τσατσαρώνης με Can Am Outlander 400, με τον Χρήστο Σταμπολτζή και τον Ισαάκ Αραμπατζάκη με Can Am 800 Renegade να συμπληρώνουν το βάθρο. Όμως, και πάλι εντυπωσίασε η Σούλα Καραμηνά, με Can Am 800 Renegade επίσης, που συνεχίζει τις δυναμικές της εμφανίσεις και σίγουρα θα ανεβαίνει στο βάθρο στο μέλλον! ??Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την άλλη γυναίκα στην παρέα μας, καθιερωμένη πλέον κυρία των αγώνων αυτών, την Πολυτίμη Κυριακοπούλου που συμμετέχει με ένα Husaberg FE 390.

[download id=”66″]

[download id=”67″]