Μετά την περυσινή εξαιρετικά επιτυχημένη οργάνωση που συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 φίλους των ΧΤ, οργανώνουμε το «2ο XT FESTIVAL». Την Κυριακή, 18 Ιουνίου από τις 10.00 έως και τις 18.00 ανοίγουμε τις εγκαταστάσεις μας για να σας υποδεχτούμε στην ιδιαίτερα αγαπητή μοτοσυκλετιστική εκδήλωση που και φέτος θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το περιοδικό 0300 στις εγκαταστάσεις της επίσημης κεντρικής αντιπροσωπείας της ΥΑΜΑΗΑ MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.», στο 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Πρόκειται για το «2ο ΧΤ Festival», μια διοργάνωση γεμάτη δράση, αφιερωμένη στο YAMAHA ΧΤ, τη μοτοσυκλέτα που μεγάλωσε αναρίθμητους Έλληνες αναβάτες, έγινε best seller στην Ελλάδα, αποτέλεσε την βάση πολλών ευφάνταστων μετατροπών και βελτιώσεων κάθε (μηχανολογικής και αισθητικής) μορφής και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο δίτροχο στη χώρα μας.

Οι φίλοι των ΧΤ θα μπορέσουν την Κυριακή 18 Ιουνίου να:

οδηγήσουν σε ασφάλτινη και χωμάτινη διαδρομή όλη την γκάμα των ΧΤ, 660 R & X καθώς και τα XT125 R & X. Η εταιρεία θα είναι σημείο εκκίνησης για διαφορετικές διαδρομές.
λάβουν μέρος σε διαγωνισμό δεξιοτεχνίας
δυναμομετρήσουν το βελτιωμένο ΧΤ τους
λάβουν μέρος σε καλλιστεία μοτοσυκλέτας
ακούσουν μουσική και να απολαύσουν σε ζωντανή αναμετάδοση από τον εκθεσιακό χώρο της Εταιρείας τον αγώνα GP στην Catalunya, Ισπανίας.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους αναβάτες και τους φίλους των δύο τροχών, όποια μοτοσυκλέτα κι αν διαθέτουν !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε :
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. / Marketing : κα. Εφη Μακρίδου – 210 6293524
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 0-300 : κα. Ιωάννα Αρβανιτάκη – 210 2402300

Σας περιμένουμε !

Πώς θα μας βρείτε:

Είμαστε πάνω στην εθνική, στο ύψος της «γέφυρας λυμάτων» ανάμεσα στα κτίρια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ και ΜΕΤΑΧΑ.
Αν έρθετε με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία, θα συναντήσετε την εταιρεία ΔΕΞΙΑ ! Μετά την μεγάλη έκταση της ΦΑΓΕ, προσέχετε να μείνετε δεξιά για να περάσετε πάνω από τη γέφυρα λυμάτων και να μείνετε δεξιά μέσα στον παράδρομο. (συναντάτε με τη σειρά πρώτα τα κτίρια του ΦΩΚΑ, μετά ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ, αμέσως μετά η εταιρεία μας)
Αν έρθετε με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα, θα συναντήσετε την εταιρεία αριστερά, και θα πρέπει να κάνετε έναν πολύ μικρό κύκλο. Συγκεκριμένα μετά το Λαϊνόπουλο μένετε στο δεξί μέρος του δρόμου για να περάσετε πάνω από τη γέφυρα λυμάτων και στρίβετε αριστερά με προσοχή να μην βγείτε πάλι στην Εθνική Οδό, αλλά στον παράδρομο, μπροστά στα κτίρια ΦΩΚΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ.
XTFESTIVAL_INVITATION.pdf