3ο Corfu Adventure Rally
29 Απριλίου 2007

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Το 3ο Corfu Adventure Rally φιλοδοξεί να είναι μια αξέχαστη περιπέτεια και μια δυνατή εμπειρία για όλους μας.

Είναι η τρίτη συνέχεια της διοργάνωσης της Κερκυραϊκής Λέσχης Μοτοσυκλέτας και απευθύνεται στους οδηγούς μοτοσυκλετών (enduro και on-off), αυτοκινήτων 4×4 και ATV.

Το 3o Corfu Adventure Rally θα ξεκινήσει από το χώρο της κάτω πλατείας το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου και θα τερματίσει στο χώρο της COREXPO, στο δήμο Αχιλλείων.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο 3o Corfu Adventure Rally, βασική προϋπόθεση είναι η διάθεση να διασκεδάσει με το όχημά του και παράλληλα να γνωρίσει εντελώς άγνωστες πλευρές της Κέρκυρας, να την δει από άλλη οπτική.

Το 3o Corfu Adventure Rally είναι μια περιπέτεια που συνδυάζει χωμάτινη διαδρομή, παιχνίδι με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες και πλοήγηση μέσα από ορεινούς και δασικούς δρόμους που η φυσική τους ομορφιά, η εναλλαγή του τοπίου και οι δυσκολίες της οδήγησης, θα χαρίσουνε μοναδικές στιγμές και εικόνες σε οδηγούς και συνεπιβάτες.

Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία, θα τους περιμένουν διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες (παιχνίδια).

Η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σε ότι αφορά τους οδηγούς, και την διαδρομή ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Πάρτε λοιπόν τη μοτοσυκλέτα σας (οn-off μικρή ή μεγάλη, enduro, ATV) ή το εκτός Δρόμου 4×4 αυτοκίνητό σας και ελάτε να γνωρίσουμε την άγνωστη Κέρκυρα.