ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ SCRAMBLE ΤΑΥΓΕΤΟΣ

Έναν αγώνα που τα είχε όλα ομίχλη βροχή και δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες. διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ στον Ταΰγετο στην περιοχή κατασκήνωση Άγια Μαρίνα. Για τον 5ο αγώνα πρωταθλήματος scramble-enduro Ν. Ελλάδος.

Όπου 30 σκληροτράχηλοι αναβάτες πήραν εκκίνηση στην πιο δύσκολη διαδρομή που έχει γίνει φέτος μιας και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν ακραίες, με τους θεατές να είναι αρκετοί και το θέαμα εκπληκτικό. οι κατηγορίες ήταν πέντε S1 250 κυβ. S2 450 κυβ. SB ερασιτεχνική κατηγορία, SEXPERT, SSENIOR (μεγάλης ηληκίας ) μεγάλες μάχες έγιναν σε όλες τις κατηγορίες με κορυφαία στην κατηγορία S2 όπου οι δυο πρώτοι αναβάτες τερμάτισαν με διαφορά 1”.

Νικητές στην κατηγορία S1 αναδείχθηκαν 1ος Βούλγαρης Αθανάσιος σωματείο (ΦΙΛΜΑ)

2ος Νικιάς Κωνστ/ος (ΑΜΟΣ) 3ος Κορδονούρης Παναγιώτης (ΦΙΛ.Μ.Α)

Στην κατηγορία S2 1ος Ραπατσουλέας Δημήτριος (Α.Μ.Ο.Σ) 2ος Καρανάσης Αλέξανδρος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο) 3ος Θεοδώρου Ανδρέας (ΦΙΛ.Μ.Α)

Στην κατηγορία SB 1ος Τσουκάτος Ηλίας (ΦΙΑΜ) 2ος Καύκας Ιωάννης (Α.Ο.Λ.Μ.Ο)

3ος Αργύρης Δημήτριος (ΦΙΛ.Μ.Α)

κατηγορία SSENIOR 1ος Σταματόπουλος Σπύρος (Μ.Ο.Λ.Π.) 2ος Ρουμελιώτης Μανώλης (ΑΤΙΚΟ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SEXPERT Ντουζένης Μιχάλης (ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ.) 2ος Γιάννουκλας Παναγιώτης (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ)

O αγώνας διεκόπη δέκα λεπτά πριν την κανονική διάρκειά του λόγω δυνατής βροχόπτωσης αλλά και της πυκνής ομίχλης, που ευτυχώς ήρθε προς το τέλος.

Το σωματείο ευχαριστεί τον δήμο Καλαμάτας πού ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας τους υποστηρικτές του αγώνα, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών την Ελληνική ομάδα διάσωσης KAI Το κέντρο αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ.

taygetos-4

taygetos-3

taygetos-2

taygetos-1