Η Ιταλική TM ήταν πάντα ένα από τα εργοστάσια μοτοσυκλετών στην Ιταλία όπου παθιασμένοι Ιταλοί δημιουργούν καταπληκτικές μοτοσυκλέτες. Φέτος συμπλήρωσαν 35 χρόνια ζωής και το γιόρτασαν στον Ιταλικό αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro. Συγχαρητήρια στην TM!

Παρόλο που είναι ένα μικρό εργοστάσιο, η TM ήταν πάντα υποστηρικτής των αγώνων με παρουσία εργοστασιακής ομάδας στα παγκόσμια πρωταθλήματα Enduro, Motocross και Supermoto. Φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την TM που εκτός από το motocross (η ομάδα ακόμη ψάχνει τις καλές παρουσίες του Anty Pyrhonen), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supermoto κέρδισε τον τίτλο ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro έκανε την έκπληξη όταν ο Aigar Leok κέρδισε αγώνα στην Φινλανδία!

Ειδικά στο enduro η TM έχει λαμπρό μέλλον όπου ο Leok συμπληρώνει με μεγάλη επιτυχία την δεύτερη του χρονιά αρχίζοντας να αποδίδει και θα συνεχίσει και το 2013 στην Ιταλική ομάδα. H TM κατάφερε να κλείσει φέτος και την αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος στην κατηγορία Junior, τον Φινλανδό Antti Hellsten που μπορεί να μην απέδωσε φέτος στην Ε1 αλλά θα “ψηθεί” εν’ όψη της συνέχειας το 2013.

leok-tm-bike

 

tm-adv-550

H μοτοσυκλέτα του Aigar Leok στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ιταλία φορούσε λευκό κουστούμι.Bonus η διαφήμιση dealer στην Ιταλία!