ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΧΑΜΟΣ

Ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Λαγκαδά (Α.Μ.Ο.Λ.) με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το 3ο ENDURO ADVENTURE στο Λαγκαδά ξεπερνώντας τις τριακόσιες πενήντα (350) συμμετοχές.

Η προετοιμασία που υπήρξε από τον Α.Μ.Ο.Λ. ήταν για διακόσιους πενήντα (250) συμμετέχοντες μιας και μόνο εκατόν τριάντα πέντε (135) αναβάτες μπήκαν στη διαδικασία να δηλώσουν συμμετοχή. Το αποτέλεσμα ήταν να μας τελειώσουν τα αναμνηστικά, οι αποδείξεις πληρωμής και οι υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής. Ευτυχώς η εκδήλωση κύλησε ομαλά με μόνη εξαίρεση έναν ελαφρύ τραυματισμό ενός αναβάτη όπου του ευχόμαστε καλή ανάρωση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιπροσωπία της ΒΕΤΑ για την παρουσίαση και το test ride των νέων μοντέλων της εταιρίας, το κατάστημα SUPER BIKE για την παρουσίαση των νέων HUSQVARNA 2011 μεταξύ αυτών και το συλλεκτικό TE 250 MEO REPLICA όπως επίσης για την παραχώρηση της τέντας για να στεγαστεί η γραμματεία μας, το κατάστημα MONSTER -SHOP.GR για τα energy-drinks, τον ΤΑΣΟ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (fnp.gr) για την βίντεο λήψη όπου θα γίνει dvd όλη η εκδήλωση, τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ για τις φωτογραφίες όλης της εκδήλωσης οι οποίες θα γίνουν cd, τον enduro γιατρό με το Baja ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ για τις πρώτες βοήθειες που παρείχε στον άτυχο αναβάτη, τον καλό μας φίλο από το Καπνόφυτο Σερρών ΑΛΕΚΟ ΚΑΤΣΑΝΗ που πάντα μας βοηθάει στην τεχνική υποστήριξη (σκούπα),τους χορηγούς επικοινωνίας ENDURO.GR , MOTORSITE.GR , MOTOEXTREME, 89.0fm RAINBOW, BIKEIT.GR και το MOTOGR.TV, τον Δήμο Λαγκαδά και την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών για την παραχώρηση του χώρου και την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το ασθενοφόρο και τον γιατρό της.

Περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς που μας στηρίζεται ταξιδεύοντας από όλα τα μέρη της χώρας για να συμμετάσχετε στο 3ο ENDURO ADVENTURE.

Με εκτίμηση,
Α.Μ.Ο.Λ.

Υ.Γ. Οι αναβάτες που δεν πήραν αναμνηστικό θα το παραλάβουν σύντομα