Οι μέρες πέρασαν και μόνο περίπου 24 ώρες μας χωρίζουν από την διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα event δύο χώρο της μοτοσυκλέτας, στην Αττική.  Όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή αναβατών και θεατών στην πόλη του Ωρωπού και θεωρούμε σωστό να σας κάνουμε μια τελευταία ενημέρωση για το τι θα γίνει την Κυριακή 5 Απρίλη στο 3ο enduro game.

Ο χώρος της εκδήλωσης βρίσκεται στη σκάλα Ωρωπού, 500 μέτρα μετά το πορθμείο Ωρωπού – Ερέτριας (το οποίο ξανά λειτουργεί). Ο τρόπος που μπορεί να έρθει κάποιος είναι πολύ εύκολος τόσο από Αθηνά όσο και από Λαμία. Όσοι θέλουν να έρθουν μέσω διοδίων, απλά βγαίνουν στην έξοδο Μαλακάσα – Ωρωπός και ακολουθούν όλο ευθεία το δρόμο για την παραλία Ωρωπού.

Φτάνοντας στην παραλία στρίβετε αριστερά και σε 3 λεπτά είστε στην εκκίνηση. Όσοι από Αθηνά δεν θέλουν να πληρώσουν διόδια, βγαίνουν στην έξοδο του Αγίου Στέφανου και στο φανάρι στρίβουν αριστερά προς Καπανδρίτι. Περίπου 3 χιλιόμετρα μετά τα φανάρια Καπανδριτίου, στρίβουμε δεξιά προς Ωρωπό – Μαρκόπουλο. Αυτός ο δρόμος όλο ευθεία μας οδηγεί στη θάλασσα. Στο τέρμα Του δρόμου στρίβουμε αριστερά και όλο ευθεία σε 5 λεπτά είστε στην εκκίνηση.

Στο χώρο της εκκίνησης θα υπάρχουν τέντες εταιρειών που θα προβάλλουν τα προϊόντα τους και θα παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα, καθώς και τέντες οδηγών. Εκεί θα βρείτε και τα test ride των εταιριών ktm και ajp. Δίπλα ακριβός από τον χώρο της εκκίνησης υπάρχει τεράστιος χώρος parking. Το σημαντικότερο όλων, είναι ο συναυλιακός χώρος που θα έχει στηθεί και θα υποδεχτεί 3 από τα καλλίτερα ανερχόμενα rock συγκροτήματα της Ελλάδας,SALA NIVA – the Delay – dean selly που θα κρατήσουν συντροφιά σε συμμετέχοντες και θεατές.
Κάτω από τέντα ezup, θα υπάρχει οργανωμένο catering με τραπεζοκαθίσματα, πλάι του παραλιακού δρόμου και απέναντι από τη θάλασσα του Ωρωπού.

Λίγα λόγια για Γραμματεία και διαδρομή.
Η Γραμματεία θα ανοίξει στις 8:00 το πρωί και η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 έως τις 12:00. Στις 12:40 θα βγουν οι σκούπες.
Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, δεν χρειάζεται να έρχεται μαζί σας κάποιο έγγραφο. Απλά υπογράφετε το έντυπο συμμετοχής και παραλαμβάνεται το έντυπο οδηγιών το οποίο είναι απαραίτητο να το έχετε μαζί σας μέχρι τον τερματισμό. Εκτός από τα Τηλέφωνα ανάγκης, το συγκεκριμένο έντυπο θα είναι και κάρτα Σ.Ε.Δ.. Σε κάποια σημεία της διαδρομής θα υπάρχει έλεγχος ΣΕΔ όπου θα είναι απαραίτητη η στάση.

Η διαδρομή φέτος είναι περίπου 80 χιλιόμετρα και χωρίζεται σε 7 σκέλη. Από το τέλος κάθε σκέλος θα μπορεί όποιος θέλει εύκολα να επιστρέψει πίσω στην εκκίνηση. Στο τέλος κάθε σκέλους θα υπάρχουν άτομα της διοργάνωσης που θα μπορούν να σας δώσουν οδηγείες για επιστροφή. Άτομα της διοργάνωσης θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή καθώς και γιατρός με enduro μότο (Πάρης Χαρίτος), τον οποίο ευχαριστούμε για τη βοήθεια του.

Η βενζίνη και το νερό είναι απαραίτητα, αλλά δεν θα σας λήψουν κιόλας.
Βενζινάδικο υπάρχει απέναντι από την εκκίνηση. Ανεφοδιασμός στο 30ο χιλιόμετρο στο βενζινάδικο shell στο χωριό Συκάμινο όπου αμέσως μετά θα υπάρχει ΣΕΔ (…και όποιος θέλει καφέ, γλυκό, αναψυκτικό στο Cafe magic). Μετά από περίπου 15 χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου στο 45, μετά την έξοδο από το ποτάμι στα 500 μέτρα αριστερά μπορούμε να ξανά δούμε το ίδιο βενζινάδικο. Η διαδρομή βέβαια μετά το ποτάμι πάει δεξιά οπότε θα χρειαστούμε μια παράκαμψη 1 χιλιόμετρο.  Νερό θα διανεμηθεί δωρεάν στο 60 χιλιόμετρο. Επίσης θα υπάρχει βρύση στην εκκλησία στο χώρο Ασπροχωρι, στο 75 χιλιόμετρο της διαδρομής.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείτε από βατό μονοπάτι και ελάχιστη φλαταδούρα (περίπου 6-7 χιλιόμετρα). Για την επιστροφή θα διανύσουμε 3 χιλιόμετρα άσφαλτο. Τα μονοπάτια διασχίζουν πανέμορφα δασικά κομμάτια, ποτάμια μικρά και μεγάλα αλλά και αρκετές ανηφόρες – κατηφόρες. Υπάρχουν αρκετά περάσματα PRO, τα οποία όμως έχουν όλα και περάσματα HOBBY.

Τα υπόλοιπα επί το έργο….

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ωρωπού και τον δήμαρχο Θωμά Ρούσση. Τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Γαζβινιάν τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Μιχάλη Τόλια και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας νέων Παλατιών, Αντώνη Καζαμία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που για ακόμη μια χρονιά πίστεψαν στην εκδήλωση μας και μας στήριξαν.
Φωτογραφική κάλυψη: Δημοσθένης Παπαδόπουλος – Ειρήνη Βοσγκεραου
Εναέρια βιντεοσκόπηση: Graphicsdesign Papaioannou

Ευχαριστούμε πολύ. Σας περιμένουμε όλους.

3ο ENDURO GAME ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ (Α.Λ.Μ.Ω.)

05/04/2015

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού σας καλωσορίζει και φέτος στο 3ο Enduro Game (Εντουροβόλτα) που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωρωπού.

Ο Ωρωπός βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική, 40χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού είναι μια σχετικά νέα, αλλά δραστήρια λέσχη που μέχρι τώρα έχει διοργανώσει πολλές επιτυχημένες εκδηλώσεις με θέμα την μοτοσυκλέτα. Γνωστές εταιρείες του χώρου όπως η ΚΤΜ – HUSQVARNA ή η ΤΜ RACING και η AJP μας έχουν εμπιστευτεί , θέλοντας να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα και να προσφέρουν TEST RIDE σε φίλους οδηγούς.

Σε μία από τις πολλές προσπάθειές μας να διαδώσουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να προσφέρουμε συναρπαστικό θέαμα στους θεατές αλλά και απολαυστικά μονοπάτια στους συμμετέχοντες, διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά εφέτος το 3ο Enduro Game. Τα δύο προηγούμενα χρόνια οι εντουρο-βόλτες μας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού oι αναβάτες ξεπέρασαν τους 230, πολλοί συμμετέχοντες ήρθαν από το εξωτερικό αλλά και την ελληνική επαρχία και εκατοντάδες θεατές χάρηκαν μαζί μας την γιορτή του Enduro.

Φέτος ο Δήμος Ωρωπού και η Α.Λ.Μ.Ω. θέλουν να σας διαβεβαιώσουν ότι η επιτυχία της εκδήλωσης είναι σίγουρη!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 6977600915
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ 6978338174
e-mail:almoropou@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας για καθετί που σας ενδιαφέρει. Χαρά μας να τα πούμε και να έρθουμε από τον χώρο σας.

Eυχαριστούμε για την υποστήριξη!

3-Enduro-Game-Oropos