Την Κυριακή 10/6 στην πίστα κάρτ των Μεγάρων έλαβε χώρα το 3ο SUPERMOTO TRACK ATTACK που διοργάνωσε το κατάστημα WolF-Racing. Φώτης Τσαλίκης, Μανώλης Παπαγεωργίου και Σπύρος Κεφαλωνίτης από την Κέρκυρα – τρανταχτά ονόματα του πανελληνίου πρωταθλήματος έδωσαν το παρόν σε ένα πολύ ζεστό event! Έσπασαν τα χρονόμετρα σε μία μάχη με τις επιδόσεις και αυτός που σταμάτησε το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 49,7 ήταν ο Μανώλης Παπαγεωργίου Junior ! Οι νέοι από την μεριά τους δώσανε ένα θέαμα βελτίωσης και καλής προόδου στα μάτια των ‘παλιών’ μιας και υπάρχει χάσμα γενεών, παραυτά καθοδηγούνται πολύ καλά και στο συγκεκριμένο TRACK ATTACK είχανε πολλά να δουνε και να μάθουνε από τους παλιους…

…να αναφέρουμε οτι στους νέους ο Τάσος Στροφάλης πάλι είχε τον τελευταίο λόγο στον διαγωνισμό TAC με δεύτερο τον Τάκη Κακολύρη με ΚΤΜ.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως όσους ήρθαν από πολύ μακριά: Κεφαλλωνίτης και Κακλανης με WR450F οδικώς από θεσσαλονίκη!

Ο Φώτης Τσαλίκης (τηλ.2106046581) και ο Μάνος Παπαγεωργίου (τηλ.2107701177) διατηρούν εξουσιοδοτημένα καταστήματα HONDA και YAMAHA αντίστοιχα.

Ραντεβού στις 8 Ιουλίου στα Μέγαρα…!

Γιώργος Παρασκευάς WolF Racing

Φωτογραφίες : Νικόλας Οικονόμου