4ο ENDURO PARTNERS ADVENTURES ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Μ.Ο.Θ. Α.Σ. (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης)

Ο Μ.Ο.Θ αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο (αρ. Μητρώου ΦΜ05) από τα ιδρυτικά σωματεία της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστικη Ομοσπονδία Ελλάδος ) βάση του νόμου 2725/99 διοργανώνει το 4ο ENDURO PARTNERS ADVENTURES.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Οργανωτικής επιτροπής : Ζεμπερίδης Σταύρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ-ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ : Τρέμκατζης Δημήτριος
ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ: Κούγιας Ηλίας, Χρηματόπουλος Χαράλαμπος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ : Διαμαντόπουλος Κων/νος – Ευθυμίου Βάνα
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : Νανάκος Μανώλης – Μποζίνης Δημήτρης
ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : Ιατρική υποστήριξη Ιντερσαλόνικα
ΑΣΦΑΛ. ΚΑΛΥΨΗ : ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αστική Ευθύνη προς τρίτους: Εθνική Ασφαλιστική
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ : Μποζίνης Δημήτριος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λήξη εγγραφών Πέμπτη 13/3/2008
Προσέλευση αθλητών Σάββατο 15/3/2008
Τεχνικός έλεγχος (πίστα- Πανόραμα ) Σάββατο 15/3/2008 14:00- 19:00 μμ
Ενημέρωση αθλητών (στη πίστα Πανοράματος) Σάββατο 16/3/2008 09:00 μμ.
Εκκίνηση αγώνα ( πίστα Πανοράματος ) Κυριακή 16/3/2008 09:30 πμ
Προσέλευση αθλητών στην πίστα Πανοράματος Κυριακή 16/3/2008 08:30 πμ
Αποτελέσματα και Απονομή Κυριακή 16/3/2008 17:00 μμ

Άρθρο 1
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Διαδρομή 130 χλμ. Εκκίνηση-Τερματισμός και 12 ΣΕΔ
3 ανεφοδιασμοί στο 28ο χλμ., στο 72ο χλμ. & 100ο χλμ
(ο 1ος και ο 3ος ανεφοδιασμός είναι στο ίδιο σημείο)

Διάρκεια περίπου 4:30 ωρών με Μ.Ω.Τ. 30 χλμ/ώρα.

Άρθρο 2
Ο Αγώνας Partners Enduro είναι αγώνας συνεργασίας αθλητών και περιπέτειας χωρίς καμιά βαθμολογική σημασία σε πρωτάθλημα η κύπελο .

Άρθρο 3
Κατηγορίες.
Οι αθλητές επιλέγουν τον συνεργάτη τους (Partner) και αγωνίζονται σαν ομάδα δύο ατόμων. Ο κάθε αθλητής με τη δική του μοτοσυκλέτα, σε μία ενιαία κατηγορία ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού μοτοσυκλέτας.

Άρθρο 4
Δήλωση συμμετοχής
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στον αγώνα, οφείλει να:
έχει αθλητικό δελτίο σε Α.Σ. της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε
να δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα
να καταθέσει το παράβολο συμμετοχής του αγώνα
να συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής του αγώνα

Η υπογραφή δήλωσης της συμμετοχής, σημαίνει αυτόματα και την ανεπιφύλακτη αποδοχή του ειδικό κανονισμού του αγώνα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες μέχρι την Πέμπτη 13/3/2008 στα τηλέφωνα: 6944590695, τηλ/ fax : 2310924789 από τις 17:00 μμ εώς και 22:00 μμ.
Στο είδικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης συμμετοχής
Στην δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρεται .
1.Όνομα. Όπως αναφέρεται στο αθλητικό δελτίο
2.Επώνυμο. Όπως αναφέρεται στο αθλητικό δελτίο.
3.Διεύθυνση κατοικίας η εργασίας- τηλέφωνο- κινητό.
4.Μάρκα και τύπος μοτοσυκλέτας.
Εάν κατά τον τεχνικό έλεγχο πριν την εκκίνηση, μια μοτοσυκλέτα δεν ανταποκρίνεται στους κανονισμούς ασφάλειας ο Μ.Ο.Θ. και η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε αθλητού -τριας, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αιτιολογήσει τους λόγους άρνησης. Η απόρριψη θα γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο κατά την διάρκεια του Τεχνικού Ελέγχου.

Άρθρο 5
Δικαίωμα συμμετοχής-ασφάλιση
Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 60 EURO και περιλαμβάνει έξοδα αγώνα και ασφάλεια αθλητού (Προσωπικό ατύχημα – INTERSALONICA).

Άρθρο 6
Τεχνικός έλεγχος
Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τον οδηγό τους στον έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει το Σάββατο 15/03/08 από τις 14.00 έως 19.00 στην πίστα Πανοράματος.
Άρθρο 7 Ο τεχνικός έλεγχος θα είναι γενικής μορφής, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Enduro. Νούμερα ζευγαριών θα δοθούν από την Οργάνωση στον Τεχνικό Έλεγχο.

Άρθρο 8
Εκκίνηση
Η Εκκίνηση θα δοθεί από την παλιά πίστα Πανοράματος.
Θα είναι σε χρονικά διαστήματα 1 λεπτού. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στην εκκίνηση στις 08.30 π.μ. την Κυριακή 15/03/08. (ανά ζευγάρι)

Άρθρο 9
Τερματισμός
Οι αγωνιζόμενοι τερματίζουν την προσπάθεια τους και πάλι στη πίστα,μετά από 130 περίπου χιλ. και αφού περάσουν και από τα 12 Σ.Ε.Δ. της Διαδρομής. Τα ζευγάρια πρέπει να περνούν από τους σταθμούς ελέγχου και τον τερματισμό με ανώτερη διαφορά χρόνου το 1΄ ακέραιο λεπτό. Κάθε παραπάνω λεπτό αργοπορίας έχει ποινή που προστίθεται στο συνολικό χρόνο του ζευγαριού. Χρόνος τερματισμού θεωρείται ο χρόνος του 2ου αγωνιζόμενου. Κάθε εξωτερική βοήθεια από το κοινό η την Οργάνωση απαγορεύεται.
Επιτρέπεται η βοήθεια μόνο από άλλο αγωνιζόμενο. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης εξωτερικής βοήθειας θα υπάρξει ποινή 20 λεπτών αργοπορίας.

Άρθρο 10
Σήματα
Τα σήματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα εξής:
1. Στροφή δεξιά
2. Στροφή αριστερά
3. Σωστή πορεία
4. Λάθος πορεία
5. Προσοχή κίνδυνος
6. Κίτρινες Σημαίες (Σ.Ε.Δ.)
7.Κορδέλες στις ειδικές διαδρομές
8. STOP

Άρθρο 11
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Κυριακή στις 16.30 μ.μ. περίπου στην πίστα Πανοράματος.

Άρθρο 12
Έπαθλα
Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 17.00 μ.μ. μαζί με την κλήρωση δώρων από τους Χορηγούς. Κύπελα στα 10 πρώτα ζευγάρια. Μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
Κατά την διάρκεια του αγώνα εάν αθλητές υποστούν κάποια σωματική βλάβη ή όποια υλική ζημιά στους ίδιους ή προς τρίτους, σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται ο Μ.Ο.Θ ή οι εκπρόσωποί του στον αγώνα και έχουν την κάλυψη του ασφ. Συμβολαίου της Ιντερσαλόνικα που υπέγραψαν.

OI ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Για το Μ.Ο.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ: ΤΡΕΜΚΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4th PARTNERS ENDURO ADVENTURE’S by Nanakos

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.Σ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αν στο Trial χρειάζεται δεξιοτεχνία, στο ΜΧ τόλμη και στο Enduro αντοχή, στο Partners Enduro χρειάζονται όλα τα παραπάνω μαζί, στον μέγιστο βαθμό αλλά … όχι μόνο: το Partners Enduro ξεχωρίζει γιατί χρειάζεται και πείσμα και συναδελφικότητα.

Το Partners Enduro είναι μια έμπνευση ενός από τους παλαιότερους και εμπειρότερους αθλητές του Enduro, του Μανόλη του Νανάκου, ο οποίος σε συνεργασία με τον ΜΟΘ σε ό,τι αφορά τον διοργανωτικό τομέα, θα υλοποιήσει το 4ο Partners Enduro στις 16/3/2008.

Το Partners Enduro ψηφίστηκε από τις Λέσχες και τους αθλητές της ΑΜΟΤΟΕ ως ο κορυφαίος αγώνας για το 2007. Και όχι άδικα. Το Partners Enduro είναι ο «απόλυτος» αγώνας Enduro στην Ελλάδα.
Είναι ο συγκερασμός αντοχής, τεχνικής, μυαλού αλλά και συνεργασίας από τα ζευγάρια που συμμετέχουν, ώστε να ανταπεξέλθουν στις πολλές extreme δοκιμασίες του.
Τα ζευγάρια θα ξεκινούν μαζί ανά 1 λεπτό και θα τερματίζουν μαζί. Υποχρέωση των αθλητών είναι να περνάνε από τα Σ.Ε.Δ. (Σημεία Ελέγχου Διελεύσεως) το πολύ με 1 λεπτό διαφορά ο ένας από τον άλλον και το ίδιο θα συμβαίνει και στον τερματισμό.
Στην Εκκίνηση και στον τερματισμό, θα υπάρχει Ειδική Διαδρομή «Extreme Test» η οποία θα συμπεριλαμβάνετε στον συνολικό χρόνο της διαδρομής. Ενδεικτικά, στο περυσινό Partners Enduro, από τα 52 ζευγάρια που ξεκίνησαν, τερμάτισαν μόνον τα 24 και από αυτά μόνον τα 17 εντός χρόνου.

Στις απονομές θα δοθούν κύπελα στα 10 πρώτα ζευγάρια καθώς και μετάλλια σε όλους τους αθλητές ανεξαρτήτως θέσεως. Θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς στους συμμετέχοντες. Όριο συμμετοχών τα 75 ζευγάρια (150 αθλητές).

Το Partners Enduro είναι ο δυσκολότερος και θεαματικότερος αγώνας του είδους του που προσφέρεται όμως για παρακολούθηση από τους θεατές καθώς πολλά extreme περάσματα θα είναι προσβάσιμα σε αυτούς. Ραντεβού λοιπόν στις 16/3/2008 στην παλιά πίστα Moto Cross του Πανοράματος, όπου θα δοθεί η εκκίνηση και στην συνέχεια στα δύσκολα περάσματα στου Χορτιάτη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Ο.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζεμπερίδης Σταύρος

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.Σ.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 7
www.moth.gr
moth@amotoe.gr
τηλ & fax 2310-208 240