Ο Λευτέρης Πίππος περσινός πρωταθλητής, πραγματικά μέσα στην θάλασσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ.

Τον 5ο και τον 6ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Trial διοργάνωσε και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Ρεθύμνου (ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ.)

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 15.00 στην Δεσποτική κολύμπα περιοχή Κουμπέ δόθηκε η εκκίνηση σε 18 αναβάτες σε τέσσερις κατηγορίες να αντιμετωπίσουν 8 ειδικές διαδρομές. Πολλοί λουόμενοι απόλαυσαν το θέαμα από την θάλασσα, και ο αγώνας έμελε να είναι πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πολύ-πρωταθλητή Χάρη Χριστόπουλο και τον περσινό πρωταθλητή Λευτέρη Πίππο που ισοβάθμησαν αλλά την νίκη πήρε τελικά ο δεύτερος έχοντας περισσότερες διαδρομές με μηδέν βαθμούς ποινής. Στην κατηγορία Β’ 1ος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Λαβούτας από τα Χανιά με 2ο τον Χρήστο Μάνο και 3ο τον Ρεθυμνιώτη Ιάκωβο Διακουμάκη. Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία Junior (μέχρι 16 ετών) 1ος αναδείχτηκε ο Γιώργος Μουρίκης και 2ος ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Διακουμάκης (γιος του Ιάκωβου).

οι ανώδυνες πτώσεις δεν λείπανε από το θέαμα

πλήθος κόσμου στην Δεσποτική κολύμπα

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο 6ος αγώνας ξεκίνησε στην περιοχή Πευκάκια λίγο μετά τις 12.00 και ο αγώνας κράτησε 4 ώρες. Σχετικά άνετη νίκη πέτυχε στην κατηγορία Α ο Λευτέρης Πίππος με 2ο τον Χάρη Χριστόπουλο. Στην κατηγορία Β ο νικητής της προηγούμενης μέρας εγκατέλειψε μετά από ατύχημα που είχε στην 1η ειδική. Έτσι 1ος στέφτηκε ο Χρήστος Μάνος με 2ο τον Ιάκωβο Διακουμάκη. Στην κατηγορία FUN 1ος τερμάτισε ο Μακροζαχώπουλος Δημήτρης με 2ο τον Ανεστόπουλο Γιάννη. Στην κατηγορία Junior τα αποτελέσματα ήταν ίδια με της προηγούμενης μέρας. Αξίζει ένα μπράβο στα περίπου 30 άτομα που βοήθησαν στην οργάνωση των αγώνων. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ. www.symore.gr

3ος στην κατηγορία Α ο Αλέξης Λιάππης

Χάρης Χριστόπουλος σε ένα δύσκολο ανέβασμα

[download id=”61,62″]