ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5ο ANEMOS-BIKENET TRACKDAY
28-29-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007, ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Η λέσχη “Άνεμος – Πολιτισμός και Μοτοσυκλέτα” και το Bikenet.gr, διοργανώνουν το πέμπτο κατά σειρά Trackday στην πάντα φιλόξενη πίστα των Σερρών, στις 28, 29 και 30 Απριλίου.

Όπως και στα προηγούμενα, οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι πολλές και ουσιώδης: πλήρης “αστυνόμευση” της κυκλοφορίας στην πίστα, γκρουπ αναβατών ιδίων ικανοτήτων και ελεύθερη κυκλοφορία μετά το μεσημέρι, δυνατότητα αγοράς και αντικατάστασης ελαστικών στον χώρο της πίστας, παρουσία ασθενοφόρου και γιατρού, test rides, φαγητό και δυνατότητα χρονομέτρησης με μικρό κόστος.

Τα “Anemos-Bikenet Trackday” χαρακτηρίζονται από τη δομημένη οργάνωση, τον άπλετο χρόνο οδήγησης και το φιλικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συμμετεχόντων. Για μια ακόμη φορά, οι θέσεις καλύφθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ επ’ ευκαιρίας της Πρωτομαγιάς, η εκδήλωση μετατρέπεται σε τριήμερη, παρατείνοντας την απόλαυση της οδήγησης κατά μια μέρα.

Χορηγός της εκδήλωσης για μια ακόμη χρονιά είναι η Michelin, η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση του Trackday, εφοδιάζοντας την οργάνωση με ελαστικά για τις μοτοσυκλέτες της, ενώ προσφέρει σε ειδικές τιμές ελαστικά για τους συμμετέχοντες.

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ και η KTM Hellas, που στηρίζουν εξ’ αρχής την εκδήλωση, θα είναι και πάλι παρούσες με τα καινούργια μοντέλα των Ducati, KTM και Moto Morini, τα οποία θα διατεθούν για test ride.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της εκδήλωσης συγκαταλέγονται τα On-Off Katsafaros, η FFW Racing και η MrDyno.

Guest star για μια ακόμη φορά ο Σάκης Μαλαμίδης, που για μια ακόμη φορά θα είναι μαζί μας αφιλοκερδώς, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις του αλλά και υλική βοήθεια.