ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο τελευταίο SCRAMBLE των αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων οι συμμετοχές ήταν συνολικά 45. Μικρός αριθμός με πολλούς από τους αγωνιζόμενους (Κοζάνη – Καρδίτσα – Γρεβενά) να ακυρώνουν την συμμετοχή τους λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή τους.

Παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο οι θεατές ήταν παρόντες αν και λιγότεροι από τους αναμενόμενους. Υπήρξε καθυστέρηση στο χρόνο έναρξης γιατί ο χρόνος έναρξης του τεχνικού ελέγχου άλλαξε μιας και με δύσκολες συνθήκες κατέφθαναν οι αγωνιζόμενοι – εκτός Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά τον αγώνα μια καλά σχεδιασμένη πίστα και 18 κριτές, σε επικοινωνία (ασύρματη) με γραμματεία και αλυτάρχη λειτούργησαν άψογα (μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από την λέσχη του Αγ. Αθανασίου) και βέβαια ηρωική η προσπάθεια των αγωνιζομένων αθλητών, που δοκίμασαν τα ψυχικά τους αποθέματα αλλά και τις αντοχές από τις μοτοσυκλέτες σε ένα τόσο βαρύ στίβο.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και ακολούθησε του αγώνα η απονομή (περιμένουμε πιο επαγγελματική αντιμετώπιση στο στήσιμο για την έκδοση των αποτελεσμάτων).

Από καρδιάς ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν τον αγώνα. Η χρονιά που έρχεται … 2006 ας είναι δημιουργική και βέβαια για τις λέσχες της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε ένας είναι ο στόχος, να πετύχουμε!!!

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΜΟΘ