Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα της Σπερχειάδας αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες, το κλίμα και τα μηνύματα για το νέο πρωτάθλημα.

Μανώλης Κρητικός (Suzuki #55 – Suzuki Sfakianakis – Λιπαντικά Silkolene)
Ήταν ωραίος αγώνας σήμερα, καλό θα ήταν να έχουν έρθει και άλλοι οδηγοί. Πιστεύω στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερα. Η οργάνωση ήταν  μια χαρά, όλα ήταν όπως έπρεπε. Πιστεύω στην πορεία θα κάνουν ακόμα καλύτερους αγώνες και όλα θα πάνε καλά.
Όσο για τον αγώνα μου, δυστυχώς λόγο λίγων συμμετοχών 125 και 250 τρέξαμε μαζί και στο πρώτο σκέλος συγκρούστηκα με τον Ζαχαρίου. Έσβησε η μοτοσικλέτα μου και άργησα να ξεκινήσω. Στο δεύτερο μπήκα πιο δυνατά και ήμουνα αποφασισμένος για την νίκη.

Βασίλης Ζαχαρίου (ΚΤΜ #5- Makina Center – Hellinmoto – Shell Advance)
Αν και δεν υπήρχαν πολλές συμμετοχές, ο αγώνας ήταν καλός με συναγωνισμό καθώς 125 και 250 τρέξαμε μαζί. Ήθελα να βγω πρώτος και στα 250 και κυνήγησα στο πρώτο σκέλος τον Πολύζο, αλλά συγκρούστηκα με τον Κρητικό. Εκμεταλλεύτηκα την κούραση τον αντιπάλων μου στα 125 και πήρα την νίκη. Στο δεύτερο σκέλος πάλι είχα μια πτώση στην δεύτερη στροφή, χωρίς γυαλιά και ξεκινώντας από την τελευταία θέση κατάφερά να κερδίσω.

Γιάννης Πολύζος (ΚΤΜ #100 – Hellinmoto – Mega Motors – Pirelli)
Σήμερα είχαμε τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΟΜΕ. Η οργάνωση ήταν καλή, η πίστα ήθελε λίγο καλύτερη προετοιμασία, αλλά κατά τα άλλα όλα καλά.
Είχαμε ένα αρκετά καλό αγώνα με τον Κρητικό, αν και είναι πιο δυνατός από εμένα στάθηκα και λίγο τυχερός στο πρώτο σκέλος, καθώς εκείνος είχε μια πτώση. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου στην αρχή της χρονιάς και θα προσπαθήσω για ακόμα καλύτερα.

Δαμουλάκης (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας Ελλάδος)
Το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω. Έγινε η πρώτη προσπάθεια, με τις συμμετοχές να είναι περίπου οι μισές του μέσου όρου του περσινού πρωταθλήματος, συνεπώς πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Οι προσπάθειες που έγιναν για να μην έρθουν οδηγοί δεν καρποφόρησαν. Ο αγώνας και ο οργανωτής ήταν πολύ καλός και σήμερα κάναμε ένα μεγάλο θετικό βήμα. Πιστεύω οι προσπάθειες μας στο τέλος θα ανταμειφθούν.