ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
EXTRA PRODUCTS

Με τον 7ο Παγκόσμιο Τίτλο στη σειρά στην κατηγορία Supersport, οι αναρτήσεις WP απέδειξαν για μια ακόμη φορά την εξαιρετική λειτουργία και ποιότητα τους. Φυσικά ελπίζουμε η ομάδα Ten Kate και η WP να έχουν αντίστοιχη επιτυχία και στην κατηγορία Superbike.

Ο αγώνας:
Κυριακή 05/08/07, η WP κερδίζει άλλον έναν Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία Supersport. Ο Kenan Sofuoglu εξάσφαλισε στην αγγλική πίστα Brands Hatch τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και κατόρθωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα Ten Kate Honda. Ο Τούρκος αναβάτης τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Βroc Parkes και κέρδισε 20 σημαντικούς βαθμούς που του αρκούσαν για φτάσει τους 80 στη συνολική βαθμολογία και να ανέβει στην κορυφή του Πρωταθλήματος.

Ο Sofuoglu (CBR600RR) έδωσε αρχικά μάχη με τον Craig Jones και τον Parkes. Δυστυχώς ο Βρετανός αναβάτης Jones έπεσε στον έκτο γύρο ενώ οδηγούσε τον αγώνα και άφησε τον Parkes και Sofuoglu να διεκδικήσουν τις δύο κορυφαίες θέσεις.

Ronald ten Kate, Team Manager: “Τα λόγια δεν περιγράφουν αυτά που νιώθω. Σήμερα ήρθε ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος για τον Kenan και πιστεύω ότι δεν θα είναι ο τελευταίος. Είναι πραγματικά εξαιρετικό παιδί και αναβάτης. Αυτή είναι η έκτη νίκη για την ομάδα, αλλά η κάθε μία με κάνει να αισθάνομαι τόσο διαφορετικά με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τις συνηθίσω. Πρέπει να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τους σπόνσορές για την σκληρή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων. Τώρα μας μένει μόνο να γιορτάσουμε τους τρεις τελευταίους αγώνες που απομένουν για το Πρωτάθλημα. Νιώθω ότι πετάω πάνω από τα σύννεφα και πολύ φτωχός από λέξεις.!”

Kenan Sofuoglu: “Δεν μπορώ να εξηγήσω τι αισθάνομαι. Το να κερδίζεις το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τον Αύγουστο είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα ικανοποίησης. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, χωρίς την οποία δεν είχε έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Ο αγώνας ήταν πραγματικά πολύ δύσκολος ιδιαίτερα στους τρεις τελευταίους γύρους. Περνούσαν συνέχεια χίλια πράγματα από το κεφάλι μου, γεγονός που δυσκόλευε την συγκέντρωση μου. Προσπάθησα πολύ να εστιάσω στον αγώνα και μόνο στον τελευταίο γύρο κατάλαβα ότι τα είχα καταφέρει. Είναι εκπληκτικό το πόσο ευτυχισμένος νιώθω! Θέλω να ευχαριστήσω την WP και όλους τους υπόλοιπους σπόνσορες μου!”