Η ώρα της μεγάλης συναντησης εφτασε και στο τέλος της εβδομάδος ετοιμαζόμαστε για καθιερομένο μας ραντεβού για 8ο συνεχόμενο χρόνο της διοργάνωσης Enduro Adventure A.M.O.Λ .
Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα αισθήματα της φύσης.

Έτσι και φέτος 28 Φεβρουαρίου 2016 θα βρεθούμε μαζί, εκεί, στα γνωστά μονοπάτια του ΛΑΓΚΑΔΑ, ντυμένα αυτή την εποχή σ’ άλλα χρώματα για το 8ο Enduro Adventure όπως έχουμε συνηθίσει στα μέλη της οικογένειας του Εnduro-MX θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γρήγορη αλλα και απαιτητική διαδρομή.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Η διαδρομή είναι 75 χλμ με το ενενήντα τοις εκατό (90%) μονοπάτια, κάποια απο αυτά απάτητα με επιλογή Hard-hobby, Βοήθειες δεν θα υπάρχουν oπότε καλό θα ήταν, όσοι επιλέξετε τα hard κομμάτια να μπαίνετε κατά ομάδες, ωστόσο θα υπάρχουν αρκετά άτομα-σκούπες διασκορπισμένα μέσα στη διαδρομή όπου θα βοηθήσουν εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα η κάποιο κόλλημα.

Οι αναβάτες θα πρέπει να φέρουνε πλήρης εξοπλισμό ΜΧ-Enduro και καλά Λάστιχα για πιο ξεκούραστη οδήγηση στα δύσκολα τερέν.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή απο τις 08:00 π.μ εώς και τις 11:00 π.μ.
Οι αναβάτες πρέπει να συμπληρώσουνε την υπεύθυνη δήλωση για να μπορούνε να λάβουνε μέρος στην βόλτα.
Η Τιμή είναι 20€ και θα δωθεί αναμνηστικό T-shirt με τα λογότυπα του 8 ENDURO ADVENTURE.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα γίνει απο την κεντρική πλατεία Χρυσαυγής στις 10:30 π.μ όπου θα είναι και ο τερματισμός. Ωστόσο η εκκίνηση θα γίνει κατά ομάδες με διαφορά χρόνου μεταξύ τους για να μην υπάρξει συμφόρηση στα μονοπάτια.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 45 χλμ της διαδρομής όπου θα δωθεί νερό -παστέλι-φρούτο σε όλους! Μην ξεχάσετε να δώσετε το μπετόνι σας στο αυτοκίνητο του ανεφοδιασμού αλλα και να το πάρετε ξανά.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Θα έχουμε παρουσίαση των μοντέλων 2016 KTM απο το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ center
Husqvarna 2016 απο το κατάστημα Motoaction

Όπως επίσης και το ΚΤΜ sxf250 2016 ZAP FACTORY απο το κατάστημα CrazyMotors και την νέα γκάμα ένδυσης FOX και SHIFT.

Και επειδή Σεβόμαστε την φύση και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ΒΟΗΘΑΜΕ αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή έχει πάρει λάθος διαδρομή και δεν εγκαταλείπουμε το event χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα την διοργάνωση.

Μαζί μας όπως και σε κάθε εκδήλωση μας θα ειναι Οι Καλοί Σαμαρείτες .

Πληρ: Γιάννης-6970088552 Στέλιος-6944155570


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΟΛ

Μετά απο το δελτίο τύπου και ανακοινώσεις των αγροτών για αποκλεισμό των δρόμων για 24 ώρες ,ακόμα και στους  παράδρομους και έπειτα απο παρά πολλα τηλέφωνα το ΔΣ του ΑΜΟΛ συνεδρίασε μόλις τωρα και αποφασίστηκε η αναβολή του 8ου Enduro Adventure για τις 28 Φεβρουαρίου.Λυπουμαστε πολυ για την αναστάτωση που δημιουργήσαμε καθώς το θέμα ειναι φλέγον με αποτέλεσμα να πέσουμε έξω στις προβλέψεις μας.Ζητάμε συγνώμη γιατί κάποιοι ήδη έχουν ετοιμαστεί για να ξεκινήσουν αυριο!Ελπιζουμε η αναβολή να ειναι η καλύτερη απόφαση για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι γιατί όπως μας είπε κάποιος “ειναι κρίμα να μην έρθουν πολλοί σε κάποια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός ” και μπορούμε να πούμε πως μας συγκίνησε.Ανανεωνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τις 28 Φεβρουαρίου.Ευχαριστουμε για την κατανόηση σας!

8 enduro adventure αφισσα