Δείτε παρακάτω τα νέα προιόντα Acerbis 2015 που θα βρείτε στο κατάστημα Riderstock. Δείτε και συγκρίνετε τιμές μέσω του ηλκετρονικού μας καταστήματος.

Γάντια Acerbis ΜΧ2

Το MX2 είναι ένα off-road γάντι που προσφέρει αποτελεσματική προστασία και τέλεια εφαρμογή. Κατασκευασμένο από clarino στην παλάμη με διάτρητα τμήματα και ελαστικό ύφασμα με ένθετα από καουτσούκ. Ένθετα Mesh και σιλικόνης στο εσωτερικό των δακτύλων, για καλύτερο κράτημα και TPR λογότυπο στον καρπό. Δείτε το πατώντας εδώ.

acerbis-GLOVES-MX2-riderstock

Σετ στολή Acerbis Profile

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: Polyester 600D, Εσωτερική επένδυση στο γόνατο, Κλείσιμο με φερμουάρ και διπλό κουμπί., Ρυθμιζόμενη μέση με Velcro και ταινία, Kevlar, Armortex ενισχύσεις στο γόνατο, Αφρώδης ενίσχυση στο γόνατο και μαλακά επιθέματα TPR στο μηρό, Διπλές και τριπλές ραφές σε συγκεκριμένα σημεία, Βάρος 850gr.

ΜΠΛΟΥΖΑ: Polyester, Αφρώδης επένδυση στον αγκώνα και το αντιβράχιο, Καμπύλη στηνπλάτη για καλύτερη εφαρμογή της προστασίας, ελαστικά ένθετα, Βάρος 240gr.

Δείτε περισσότερα για το στολή Acerbis Profile πατώντας εδώ.

acerbis-PROFILE-15-riderstock

Κράνος Acerbis Profile

Εξωτερικό κέλυφος 100% abs. Χαρακτηριστικά:

-Ρυθμιζόμενο σύστημα γείσου
-Υποσιάγωνο με μεταλλικό πλέγμα για καλύτερο εξαερισμό
-Υποαλλεργική εσωτερική επένδυση που αφαιρείται και πλένεται
-Προδιαγραφές: ECE / ONU 22-05
-Βάρος: XS / Μ 1.300 gr. – L / XXL 1.350 gr. (± 50 gr.)

Δείτε περισσότερα για το κράνος Acerbis Profile πατώντας εδώ.

acerbis-PROFILE-KRANOS-riderstock

Acerbis Soft Knee

Προστασία θώρακα από d3o™ με αφαιρούμενη πλάκα. Είναι σχεδιασμένη για να δέχεται προστασία λαιμού. Διαθέτει αφαιρούμενη ζώνη με κλείσιμο με διπλό Velcro και ενισχύσεις ΡΕ, μπροστινή πιστοποιημένη προστασία 14021, διπλή ενίσχυση πίσω που αφαιρείται και πλένεται, ελαστικό και διαπνέον ύφασμα με πλέγμα και αφαιρούμενες προστασίες αγκώνα, προστασίες ΕΝ 1621 -1 / 97 σε ώμο και αγκώνα και προστασία πλάτης ΕΝ 1621-02 / 03 LEVEL 2. Δείτε το πατώντας εδώ.

acerbis-SOFT-KNEES-riderstock

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
RIDERSTOCK