Δελτίο τύπου

“Aprilia Supermoto Cup 2007”

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κατασκευαστών και Οδηγών του 2006 στην κατηγορία Supermoto S2 με την εκπληκτική Aprilia SXV 4,5, η Aprilia διατηρώντας την παράδοση να αποτελεί το σχολείο των πρωταθλητών, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους καριέρα, οδηγώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Έτσι, η Aprilia Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οργάνωση και διεξαγωγή του ενιαίου πρωταθλήματος “Aprilia Supermoto Cup 2007”, αποκλειστικά με μοτοσυκλέτες Aprilia SXV 4,5.

Το ενιαίο αυτό πρωτάθλημα, θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Supemortard και θα διεξαχθεί στις ίδιες ημερομηνίες και στις ίδιες τοποθεσίες με αυτό.

Στο “Aprilia Supermoto Cup 2007” θα επιτραπεί να συμμετάσχουν μόνον Aprilia SXV 4,5 που τηρούν αυστηρά τις προδιαγραφές παραγωγής.

Το “Arpilia Supermoto Cup 2007” θα απευθύνεται στις παρακάτω κατηγορίες οδηγών:

«Νέοι Οδηγοί»: οδηγοί ηλικίας μέχρι 23 ετών που έχουν ήδη συμμετάσχει σε αγωνιστικές δραστηριότητες
«Πρωτοεμφανιζόμενοι Οδηγοί»: οδηγοί ανεξαρτήτως ηλικίας, που δεν έχουν λάβει ποτέ στο παρελθόν μέρος σε αγωνιστικές δραστηριότητες.
Προκειμένου να προωθήσει τους αγώνες αυτούς, η Aprilia Hellas έχει ορίσει ένα συγκεκριμένο πακέτο που εκτός από τη μοτοσυκλέτα, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να λάβει μέρος στους αγώνες από τη φόρμα και το κράνος μέχρι τα ελαστικά.

Το συνολικό κόστος του πακέτου έχει ορισθεί στα €9.150 (με Φ.Π.Α.)

Οι τρεις πρώτοι οδηγοί της γενικής κατάταξης θα λάβουν μέρος το Πανευρωπαϊκό Aprilia Supermoto Cup 2007 που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία με τα έξοδά τους για δύο (2) άτομα πληρωμένα από την Aprilia.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή απευθείας με τον κύριο Βασίλη Ορφανό στα: τηλ: 210-6898290, e-mail: vassilis_orfanos@apriliahellas.gr ώστε να λάβουν όλες τις σχετικές πληροφορίες και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή “Arpilia Supermoto Cup 2007”.