Στην εκδήλωση απονομής θα κληρωθούν πολλά δώρων από τους χορηγούς του κυπέλλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
MOTOR & NATURE

Το ΑΤΤΙΚΑ Enduro Cup ολοκλήρωσε τον δεύτερο χρόνο ζωής του και γιορτάζει τα γενέθλιά του, παράλληλα με την απονομή των κυπέλλων του 2007, αλλά και του μεγάλου βραβείου του 1ου αναβάτη όλων για το 2007, μία συμμετοχή στο Red Bull Hare Scramble 2008, στο Erzberg Rodeo της Αυστρίας!

Έχουμε λοιπόν την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Δευτέρα, 17/12 στις 21.30 -κι όσο αντέξουμε, σε ένα party που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου δύο ετών, με δοκιμές και πειραματισμούς, επιτυχίες και δυσκολίες και το άνοιγμα μιας πιο ώριμης και δημιουργικής περιόδου, καθώς έχουμε πια διαβάσει καλά τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες του χώρου.

Η γιορτή αυτή γίνεται κύρια, για να τιμήσει πρώτα από όλα τους αθλητές που μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα της ζωής του ΑΤΤΙΚΑ, αλλά και όλους όσους προσέφεραν αμέριστα την υποστήριξή τους, στον θεσμό. Θεσμός που παρά τις όποιες αντιξοότητες είναι σημείο αναφοράς, στον χώρο των αγώνων enduro.

Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το «ΜΕΛΙ», μια ακόμη φιλική συμμετοχή. Το «ΜΕΛΙ» αναπνέει σε έναν πολύ όμορφο τριώροφο πολυχώρο, συστεγάζοντας διαφορετικές προτάσεις ψυχαγωγίας και καλύπτοντας πολλές ξεχωριστές ανάγκες στο χώρο της διασκέδασης και της επικοινωνίας.

ΜΕΛΙ, Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως 4, Καισαριανή, τηλ. 210-7560000

Να είστε όλοι εκεί!

Motor & Nature
www.attika-enduro.gr
info@attika-enduro.gr