Η αναμενόμενη έναρξη του ποιο θεαματικού και σπουδαιότερου αγώνα enduro στην Ελλάδα για το 2014, ήταν γεμάτη θέαμα, show από τους Ελληνες και ξένους αθλητές οι οποίοι με την σειρά τους φρόντισαν να ανταμείψουν όλους όσους ήρθαν στο στρατόπεδο λίγο έξω από την πόλη για την KTM Super Test της Παρασκευής.

Λίγη σκόνη παραπάνω παρόλες τις βροχές και το φινάλε της ημέρας επεφύλασε μια σπάνια ισοβαθμία για την πρώτη θέση καθώς Salvini και Aubert ή Aubert και Salvini έγραψαν μαζί την καλύτερο χρόνο της ημέρας. Καλύτερος Έλληνας σήμερα ο Γιάννης Τρίγκας.

Όλοι όσοι ήρθαν στην ειδική διαδρομή την Παρασκευή θα έχουν να θυμούνται τον θεαματικό Nickolas Deparrois στο μεγάλο άλμα της διαδρομής.

Αύριο και την Κυριακή οι αγώνες ξεκινούν στις 09:00 από τα paddocks και οι τρεις ειδικές διαδρομές βρίσκονται εντός του στρατοπέδου. Επίσης ενημερώσεις μπορείτε να βλέπετε στην ιστοσελίδα του οργανωτή ΜΑΣΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ μπορείτε επίσης να δείτε live αποτελέσματα καθόλη την ημέρα των αγώνων.