Νέες μοτοσυκλέτες, νέοι Αναβάτες!
Beta Chachagias Enduro Racing Team 2015

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές η Chachagias Racing με τα φτερά του Red Bull συνεχίζει την αγωνιστική της εμπλοκή μπαίνοντας δυναμικά στην σεζόν του 2015 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με τους αναβάτες Γιάννη Τρίγκα στην Ε2 (Beta RR 430), τον Κίμωνα Καράμπελα στην Ε3 (Beta RR 300), τον Νάσο Τριγκα στην Ε3 (Beta RR 300) αλλά και το νέο μέλος της ομάδας, τον Αποστόλη Ζβιντερίκο από τη Μυτιλήνη στην κατηγορία Ε2 (Beta RR 250).

Οι αναβάτες είναι πανέτοιμοι και με ανανεωμένη διάθεση να ορμήξουν στις ειδικές διαδρομές, αφού φέτος με μεγάλη μας χαρά συνεργαζόμαστε με την εταιρεία The Fuoristrada Co. και τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες Enduro Beta Motor RR.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, συντηρούμε τις μοτοσυκλέτες με λιπαντικά LIQUI MOLY, εμπιστευόμαστε την μετάδοση τους στην εταιρία Alexopoulos LTD, ταξιδεύουμε με τη βοήθεια του πρακτορείου Vallili Tours ενώ τα Cook & Grill μας κρατάνε χορτάτους.

Τον περασμένο μήνα, βρεθήκαμε στο Λουτράκι για την επίσημη φωτογράφιση μας με το shootnride.gr αλλά και τα γυρίσματα του team clip με τον Chris Dot και τους Topographers για το 2015.

Δείτε το αποτέλεσμα εδώ και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας.

Θα τα λέμε συχνά με νέα από τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις περιπέτειές μας.
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!
Kώστας Χαχάγιας
Chachagias Racing

beta-chachagias-enduro-team-2015