Πλησιάζοντας στο μέσο του πρωταθλήματος ο Cairoli πέτυχε διπλή νίκη σε μια πίστα που την ξέρει πολύ καλά ενώ Herlings και Searle πέτυχαν από μια νίκη στην MX2 με τον Άγγλο να φεύγει με την νίκη στην γενική.

ΜΧ1

Στο πρώτο σκέλος ο Cairoli ξέφυγε από την εκκίνηση μένοντας μπροστά για όλο τον αγώνα. Ο Gaultier Paulin τερμάτισε δεύτερος και ο Clement Desalle ανέβηκε από την έκτη στην τρίτη θέση του βάθρου. Ο Pourcel με τον Bobryshev είχαν την μάχη τους στην αρχή του αγώνα με τον Pourcel νε περνά μπροστά μέχρι που ήρθε ο Desalle για να τον προσπεράσει οδηγώντας τον αγώνα. ΟCairoli που είχε ξεκινήσει από την έκτη θέση ανέβασε ρυθμό και στα μέσα του αγώνα προσπέρασε τον Desalle για να κερδίσει τον αγώνα. Desalle και Pourcel ανέβηκαν στο βάθρο.

MX1 Results

1, Tony Cairoli, Italy, KTM

2, Clement Desalle, Belgium, Suzuki

3, Christophe Pourcel, France, Kawasaki

4, Kevin Strijbos, Belgium, KTM

5, Gautier Paulin, France, Kawasaki

MX1 Championship Standings

1, Cairoli, 345

2, Desalle, 298

3, C. Pourcel, 292

4, Paulin, 289

5, de Dycker, 237

ΜΧ2

Ο Tommy Searle έστριψε πρώτος στην εκκίνηση αλλά πολύ γρήγορα ο Jeffrey Herlings πέρασε μπροστά. Ο Searle έμεινε κοντά του για μεγάλο διάστημα του αγώνα αλλά μικρολάθη τον έριξαν πιο πίσω και ο Herlings πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Jeremy Van Horebeek. Στο δεύτερο σκέλος ο Searle έκανε διαφορά από την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον Herlings για να κερδίσει αυτός την γενική του αγώνα.

MX2 Results

1, Tommy Searle, GBR, Kawasaki

2, Jeffrey Herlings, Netherlands, KTM

3, Jeremy van Horebeek, Belgium, KTM

4, Joel Roelants. Belgium, Kawasaki

5, Arnaud Tonus, Switzerland, Yamaha

MX2 Championship Standings

1, Herlings, 364

2, Searle, 340

3, van Horebeek, 308

4, Roelants, 238

5, Tixier, 217