Ήταν η πρώτη νίκη για τους Cole Seely (250) και Chad Reed (450), που στον αγώνα της μεγάλης κατηγορίας κράτησε τους θεατές σε εγρήγορση μέχρι την πτώση της σημαίας. Ο Cole Seely μείωσε την διαφορά στην βαθμολογία από τον Andersson ενώ και η πρώτη νίκη του Reed έδωσε την δυνατότητα στον Roczen να προηγηθεί στην βαθμολογία.

Κατηγορία 450. Ο Ryan Dungey προηγήθηκε στον αγώνα, οδηγώντας από την πρώτη θέση για επτά γύρους. Είχε πτώση και έδωσε την πρώτη θέση στον Stewart που κράτησε ρυθμό οδηγώντας πρώτος για περίπου δέκα γύρους. Ο Roczen είχε προσπεράσει τον Villopoto στην αρχή του αγώνα αλλά ο Villopoto έκανε την επίθεση του μόλις ο Dungey έχασε την πρώτη θέση. Πέρασε τον Roczen και στην μάχη του με τον Stewart για την πρώτη θέση είχε πτώση με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση. Ο Reed βρήκε την ευκαιρία και με καλούς γύρους πέρασε Roczen και Stewart για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη φέτος. Ο Dungey προσπάθησε με επιθετική κίνηση να εμβολίσει τον Villopoto στην τελευταία στροφή, οι δυο τους είχαν πτώση αλλά ο Villopoto σηκώθηκε πρώτος μένοντας στην πέμπτη θέση.

Κατηγορία 250. Ο Cole Seely πήρε την πρώτη θέση από την αρχή του αγώνα, αλλά πίσω του επικές μάχες έδωσαν την δεύτερη θέση στον Andersson αλλά οι κριτές αποφάσισαν να επιβάλουν ποινή δυο γύρων καθώς θεώρησαν ότι κέρδισε θέσεις σε σημείο του αγώνα που δεν επιτρεπόταν. Ο Cooper Webb και ο Malcolm Stewart ανέβηκαν στο βάθρο.

Main Event 250 Results

1. Cole Seely (Hon)

2. Cooper Webb (Yam)

3. Malcolm Stewart (Hon)

4. Jason Anderson (KTM)

5. Justin Hill (Kaw)

 

Monster Energy Supercross 250 West Coast Championship Points Standings (After 3 of 9 rounds):

1. Cole Seely (69pts/1 win)

2. Jason Anderson (68/2 wins)

3. Zach Osborne (53)

4. Cooper Webb (53)

5. Dean Wilson (50)

 

Main Event 450 Results

1. Chad Reed (Kaw)

2. James Stewart (Suz)

3. Ken Roczen (KTM)

4. Justin Brayton (Yam)

5. Ryan Villopoto (Kaw)

6. Ryan Dungey (KTM)

 

Points Standings (After 3 of 17 rounds):

1. Ken Roczen (60/1 win)

2. Ryan Villopoto (59/1)

3. Chad Reed (57/1)

4. Ryan Dungey (57)

5. Justin Brayton (55)

6. James Stewart (44)

amasx-reed-a2

amasx-seely-a2