Μιχάλης Τράντζας #4 – 1ος κατηγορίας Α2 – και δυο αγώνες πριν το τέλος, Πρωταθλητής κατηγορίας Α2.
Πως σου φάνηκε ο αγώνα της Βέροιας;
Ο αγώνας της Βέροιας ήταν πραγματικά εντουράδικος. Ένα τερραίν με πολλές εναλλαγές. Είχε μια χώμα, μια πέτρα, είχε πολύ βουνό, είχε υψόμετρο και είχε αρκετή δυσκολία.
Ήταν δύσκολα για εσένα φέτος, όσο αφορά των συναγωνισμό;
Ήταν θα έλεγα αρκετά εύκολο. Στην αρχή νόμιζα ότι θα υπάρξει δυνατός συναγωνισμός.
Ποιοι σε βοηθάνε σε αυτή σου προσπάθεια;
Οι χορηγοί μου φυσικά, με πρώτο τον μέγα χορηγό μου, την «HELLINMOTO», που τους ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ και ελπίζω να συνεχίσω και του χρόνου. Την «Shell Advance» για τα λάδια, για την ένδυση την εταιρία «Πέρκο» με τα AXO, τα ελαστικά από την «ΟΚ Wheel», τον Σταύρο Τσολερίδη με το κατάστημα «SIX DAYS», την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕΜΙ) το κατάστημα Racer Team και όλους τους φίλους μου που με ακολούθησαν στους αγώνες.

Δημήτρης Κόκκινος #6 – 2ος κατηγορίας Β5
«Σαφώς όταν είσαι πάνω στο βάθρο, είσαι ευχαριστημένος. Βέβαια, όταν είσαι πρωταγωνιστής κυνηγάς την πρωτιά. Έγινε όμως ένας πολύ ωραίος αγώνας, νίκησε ο Τάκης ο Μανιάτης, άξια. Όσο αφορά τον αγώνα, ήταν ένας ευχάριστος αγώνας για τους οδηγούς, αλλά κακός για τους θεατές που είδαν για λίγα περάσματα τους οδηγούς. Νομίζω επίσης, ότι πρέπει οι αγώνες επιτέλους να δυσκολέψουνε και να μεριμνήσουνε οι οργανωτές, για την προβολή των αγώνων, αν μη τι άλλο, να πλησιάσουμε στα επίπεδα του εξωτερικού.

Βασίλης Σιαφαρίκας #2 – 1ος κατηγορίας Β4 και 1ος γενικής
«Ωραίος αγώνας της Λέσχης της Βέροιας, ωραίες ειδικές, πολύ καλό που δεν είχε Cross Country Ειδική που την θεωρώ πολύ επικίνδυνη. Η Special Test όμορφη και ακίνδυνη, το ίδιο και οι κορδελάτες. Αυτό είναι για εμένα, η ασφάλεια. Προσωπικά πήγα καλά, στην πραγματικά enduro διαδρομή που χαράχτηκε, η οποία τα είχε όλα, πέτρα, χώμα, υψόμετρο, με εικόνες από πράσινο δάσος.»

Σάββας Καπαγερίδης #32 – 1ος κατηγορίας Β4
«Είμαι πράγματι πολύ ευχαριστημένος, γιατί όλες οι λέσχες κάνουν όμορφους αγώνες. Ένας από αυτούς ήταν και αυτός εδώ στην Βέροια. Πολύ καλά οργανωμένος, με μια σκληρή αλλά όμορφη διαδρομή, όσο και ευχάριστη. Οι ειδικές ήταν πολύ ωραίες και ένα μπράβο στην πολύ καλή οργάνωση της λέσχης. Προσωπικά πήγα πολύ καλά στον αγώνα, οδήγησα σταθερά και το αποτέλεσμα τα λέει όλα.»

Τάκης Μανιάτης #3 – 1ος κατηγορίας Β5
«Πολύ δυνατός ο Κόκκινος, ήθελε να κερδίσει οπωσδήποτε. Έγινε μεταξύ μας μεγάλη μάχη, από ειδική σε ειδική, μεγάλο άγχος. Αύξησα την διαφορά μεταξύ μας, παραμένουν δύο ακόμα αγώνες και ελπίζω να συνεχίσω το σερί νικών.»
Πως σου φαίνεται ο αγώνας με δύο κύκλους των 90 χιλιομέτρων; Προτιμάς τρεις κύκλους των 60;
«Προτιμάω των αγώνα με δύο κύκλους, γιατί δεν περνάς για τρίτη φορά από το ίδιο μέρος. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κουραστικός βέβαια και αναρωτιέμαι που την βρήκαν εδώ πέρα αυτήν την πέτρα.»

Τάσος Τσιουχάρας #404 – 5ος κατηγορίας Β4
«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, ο οποίος μου άρεσε και αυτό γιατί είχε από όλα. Είχε πέτρα, καλό χώμα, ήθελε χέρια (για προπονημένους) καλά τα πήγα, μίας και δεν έχω κάνει πολύ προπόνηση. Πιστεύω βέβαια, ότι θα ήταν καλό να είχε γίνει άλλος ένας κύκλος για να έχουμε ανταγωνισμό σε περισσότερες ειδικές.»

Μιχάλης Λαμπρακόπουλος #726 – 1ος κατηγορίας Γ7
«Πολύ ωραίος αγώνας. Χαλαρός, αν και κάνω πρώτη φορά τόσα πολλά χιλιόμετρα στους νέους οδηγούς. Είχε δύσκολα κομμάτια, αλλά ήταν βατά. Η διαδρομή πολύ ωραία. Μου άρεσε η πρώτη ειδική, όπου και οδήγησα πολύ καλά.»