Πρόγραμμα βόλτας

Κυριακή 16/12/2012

Εγγραφές – συμμετοχές : 08:00 – 09:30

Ενημέρωση οδηγών : 09:30

Έναρξη βόλτας : 10:00

Μέσος Όρος διαδρομής : 3 ώρες

Ποσό συμμετοχής : 15 €

Διαδρομή προς τον χώρο συγκέντρωσης (εστιατόριο country-inn)

Από εθνική οδό Αθηνών – Τριπόλεως. Βγαίνετε στην 1η έξοδο προς Τρίπολη. Από εκεί και μετά η διαδρομή μέχρι τον χώρο συγκέντρωσης θα είναι σηματοδοτημένη.

Περιληπτικά, βγαίνοντας από την έξοδο συνεχίζετε ευθεία για περίπου 2 χλμ. Στο φανάρι του σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε ευθεία, περνάτε 2 φανάρια και στο 3ο στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 3 χλμ και φτάνετε στον χώρο συγκέντρωσης.

Από Σπάρτη. Στις γραμμές του τραίνου στρίβετε αριστερά και στο 2ο φανάρι αριστερά. Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 3 χλμ και φτάνετε στον χώρο συγκέντρωσης.

Από Καλαμάτα. Βγαίνετε στην 1η έξοδο προς Τρίπολη και συνεχίζετε ευθεία για περίπου 3 χλμ έως τον χώρο συγκέντρωσης.

Η διαδρομή είναι περίπου 65 χλμ και δεν θα υπάρχει σημείο ανεφοδιασμού. θα πρέπει να φροντίσετε μονοί σας για τα καύσιμα. Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη με τα σήματα του enduro. Στα δύσκολα σημεία υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές. Οδηγίες θα δοθούν στην ενημέρωση.

Θα υπάρχει αυτοκίνητο με τρέιλερ σε περίπτωση βλάβης η ατυχήματος για να επέμβει.

Η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στο σημείο συγκέντρωσης. Στο μέσο της διαδρομής περνώντας μέσα από την πλατεία του χωρίου “πιανα” υπάρχει χώρος στάθμευσης – ξεκούρασης με φρέσκο νερό.

Σε διάφορα σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν φωτογράφοι και οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε site δωρεάν.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών η βόλτα θα αναβληθεί. Θα υπάρξει ενημέρωση.

Στον χώρο συγκέντρωσης, για όσους θέλουν, υπάρχει το εστιατόριο country-inn το οποίο θα παρέχει γεύμα συγκεκριμένου μενού (χοιρινή μπριζόλα, σαλάτα, αναψυκτικό), στην τιμή των 10 € /άτομο.

ΔΣ ΛΕ.ΜΟ.Τριποληςtripoli_enduro