Μετά την επιτυχία του 1ου σχολείου Enduro η ΜΟΤΟΛΕΒ διοργανώνει και 2ο σχολείο στις Πινακάτες Πηλίου για τα μέλη και φίλους της λέσχης στις 1-2/12 από τον Δημήτρη Χελιώτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.6975724249 ΣΤΑΘΗΣ.

 

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σχολείο Enduro που διοργάνωσε η ΜΟΤΟΛΕΒ σε συνεργασία με το Heliotis Enduro School, στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου στα Χάνια Πηλίου. 20 αναβάτες-αθλητές όλων των επιπέδων, από νεοφώτιστους μέχρι πρωταθλητές ανέβασαν το οδηγικό τους επίπεδο τόσο σε ασφάλεια όσο και σε ταχύτητα.

Ο Δημήτρης Χελιώτης με την πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο, κατάφερε με μοναδικό τρόπο να διδάξει όλα τα μυστικά της απολαυστικής οδήγησης μοτοσικλέτας Enduro. Ακούραστος βοηθός η Μαρία Βασιλάκη που φρόντισε να καταγράψει φωτογραφικά όλο το γεγονός έτσι ώστε το βράδυ γύρω από το τζάκι όλοι οι αναβάτες να σχολιάσουν τα λάθη τους με αρκετό χιούμορ δένοντας μια πολύ καλή παρέα.

Μέσα στις φουντωμένες καστανιές και τα καταπράσινα λιβάδια της περιοχής, ευχάριστη αντίθεση αποτέλεσαν τα κοκκινόλευκα GAS GAS που υπήρχαν διαθέσιμα για enduro test ride από τους συμμετέχοντες.

Η ΜΟΤΟΛΕΒ τόσο η διοργάνωση όσο και οι εκπαιδευόμενοι θέλουν να ευχαριστήσουν το Heliotis Eduro School, την εταιρεία EXTRA PRODUCTS του Χρήστου Τασούλη για την παραχώρηση GAS GAS, το DIRTY STORE του κου Δημήτρη Μαραγκουδάκη που στήριξε τη διοργάνωση και βεβαίως το ¨Χάνι του Ζήση¨ στα Χάνια Πηλίου που φιλοξένησε με θέρμη την όλη δραστηριότητα

P9234697121