Πέρασε κι αυτό! Ένα ΣαββατοΚύριακο για το οποίο ετοιμαζόμασταν και περιμέναμε μήνες ολόκληρους. Σχεδόν ένα χρόνο, από τον περασμένο Σεπτέμβρη που είχε γίνει η τελευταία Enduromania. Η ευχή μας ήταν να μη βρέξει και χαλάσει ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε για πάνω από 300 εντουράδες από κάθε άκρη της Ελλάδας. Δεν μας έκανε τη χάρη ,τουλάχιστοv την Κυριακή…

Παρ όλες τις αντιξοότητες ,το απίστευτο ήταν:
Η δική σας συμμετοχή! Από Ικαρία –Πάρο- Κεφαλονιά- Τήνο ,μέχρι Φλώρινα και Μυκήνες!
Η δική σας υπομονή και κατανόηση για ότι περάσατε και περάσαμε.
Τα απίστευτα σχόλιά σας μετά το τέλος της κάθε ημέρας!

Είστε πραγματικά ΟΛΟΙ τρελοί και βρεθήκατε να οδηγείτε στην ομίχλη και στη βροχή, σ’ένα χώμα του Σαββάτου αφράτο, ειδική παραγγελία για σας (εμας)! Και χαιρόμαστε που κολλήσατε την ίδια enduro #Μανία# με μας. Ότι συναίσθημα κι αν προέκυψε πριν , κατά τη διάρκεια και μετά την Enduromania από τη δική μας πλευρά είναι αδύνατο να αποτυπωθεί.

Αυτό που μας έμεινε είναι η χαρά που ξανά βρεθήκαμε και οδηγήσαμε σε μονοπάτια αντάξια όλων σας, δουλεμένα όπως πρέπει, και οι παραμυθένιες εικόνες τοπίων, που μόνο κάνοντας εντουρο μπορείς να αντικρίσεις, με μια άγρια ομορφιά έτσι όπως δεν τις έχουμε ξανά δει, αν και δεν είδατε περίπου 50χλμ νέα περάσματα…

Για ότι δεν καταφέραμε στο μέγιστο ζητάμε την κατανόησή σας. Για ότι προσπαθήσαμε στο μέγιστο, υποχρέωσή μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να τα λέμε στα βουνά!

Πρέπει να Ευχαριστήσουμε όλους του χορηγούς της διοργάνωσης, που βοήθησαν να γίνει και φέτος η Enduromania και όλους τους φίλους-κριτές-βοηθούς, marshals ή όπως αλλιώς θέλετε να τους λέμε, για την βοήθειά τους τις ημέρες της προετοιμασίας και της διεξαγωγής της Enduromania 2014.

Η παρουσία των Σαμαρειτών από τη Λάρισα, της Ομάδας Διάσωσης Καλαμπάκας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας ,του Ασθενοφόρου του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ “ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ” ,του Γιατρού κ. μας έκαναν να νιώθουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια όλες τις μέρες της διοργάνωσης. Τους Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά! Για πρώτη φορά ασφαλίστηκε η εκδήλωση, μέσω του ΜΑΣΚ και της Ομοσπονδίας ΑΜΟΤΟΕ για τυχόν ατυχήματα ! Κάναμε ότι μπορέσαμε να είστε όλοι ασφαλής κι αυτός είναι και ο λόγος που κάποια κομμάτια της διαδρομής κοπήκαν .
Ελπίζουμε να περάσατε όλοι καλά ! Να είστε όλοι καλά!

Ευχαριστούμε για όλα!
Enduromania Team και ΜΑΣΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

enduromania-2014-1

enduromania-2014-2

enduromania-2014-3