Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΣ
Την Ελληνική Λέσχη Περιηγήσεων και Αυτοκινήτου (ΕΛΠΑ)
ΕΝΤΑΥΘΑ

Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 2005

Κύριοι,

Ευρισκόμενοι στο τέλος της αγωνιστικής και ημερολογιακής χρονιάς 2005, θα έχετε διαπιστώσει, παρά τις όποιες αντιδράσεις, την ακλόνητη θέση της ομοσπονδίας μας να συνεχίσει και το έτος 2006 τα όσα εκ του Ελληνικού Συντάγματος, του Αθλητικού Νόμου 2725/1999, της υπ’ αριθμ. 42/2005 αποφάσεως του κ. Εισαγγελέως Εφετών Δυτ. Μακεδονίας και του καταστατικού μας, προβλέπονται και μας επιτάσσουν να πράττουμε και να εφαρμόζουμε.

Παρά ταύτα, η αυτονόητή υποχρέωσή μας για την διατήρηση του κλίματος σύμπνοιας και ενότητας που επιβάλλει η λογική να υπάρχει στα αγωνιστικά πράγματα της μοτοσικλέτας, ώστε να προοδεύουν και να αναπτύσσονται οι πάσης φύσεως αγώνες μοτοσικλέτας και τα όσα εκ του καταστατικού μας απορρέουν, μας επιβάλλουν να σας θέσουμε τα παρακάτω ερωτήματα, για τα οποία ζητάμε ευθεία απάντηση μέχρι 28-12-2005, εν όψει και της εξαγγελθείσας συναντήσεώς μας με τους οδηγούς αγώνων μοτοσικλέτας στο ξενοδοχείο «ΧΟΛΙΝΤΑΙΗ ΙΝ» την προσεχή Τετάρτη 28-12-2005 και ώρα 18.30 μ.μ., στην οποία βέβαια, εφόσον το επιθυμείτε, είστε και εσείς καλεσμένοι, του παρόντος επέχοντος και θέσιν προσκλήσεως για την εν λόγω εκδήλωση:

1ο ερώτημα: Κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις, με απόλυτο σεβασμό στην μέχρι τώρα ιστορία του σωματείου σας, τηρουμένων και των προβλεπομένων από τον αθλητικό Νόμο 2725/1999 διατάξεων θα δεχόσασταν να ενταχθείτε στην ομοσπονδία μας, η οποία αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από τουλάχιστον τριάντα ένα (31) αθλητικώς αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία από την ΓΓΑ, σε όλη την Ελλάδα, τα οποία ως γνωστόν οργανώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό αγώνων στην πατρίδα μας;

2ο ερώτημα: Αν η απάντησή σας στο παραπάνω ερώτημα είναι αρνητική εμμέσως ή αμέσως, σας παρακαλώ να μας γνωστοποιήσετε, τον τρόπο, την διαδικασία και την καταστατική δυνατότητα του σωματείου σας, να δεχθεί ως μέλη του αθλητικώς αναγνωρισμένα σωματεία, καθόσον είμαστε πρόθυμοι, εφόσον απαντήσετε καταφατικά στο δεύτερο αυτό ερώτημά μας, να προτρέψουμε, εφαρμόζοντες την διαδικασία της έκτακτης γεν. συνέλευσης – ως γνωστόν η τακτική μας τοιαύτη πραγματοποιήθηκε προ μηνός περίπου στους Γόννους Ν. Λάρισας – ως διοίκηση που αισθάνεται έντονα την υποχρέωση έναντι των μελών της, εφόσον αυτά το επιθυμούν, να ενταχθούν στη δύναμή σας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η όποια «δυσλειτουργία» στον κόσμο της μοτοσικλέτας, προερχόμενη μέχρι σήμερα, όχι από υπαιτιότητά μας.

Εν αναμονή απαντήσεώς σας, σας ευχόμαστε «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2006»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Ο.Μ.Ε.