Καλομελέτα και έρχεται

Ο σκληρότερος ίσως αγώνας scramble στον κόσμο, άνοιξε την λίστα συμμετοχών της. Η 13η έκδοση του «Erzbergrodeo» στην Αυστρία, προετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή που θα λάβει μέρος από τις 7 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουνίου 2007.

Φέτος είχαν λάβει μέρος 1.250 αναβάτες από 23 χώρες, ανάμεσά τους και Έλληνες αναβάτες. Μπορεί ο αριθμός να είναι μεγάλος, αλλά στον τερματισμό έφτασαν μόνο 39 (!) αναβάτες. Μεταξύ αυτών ονόματα που ανήκουν στην αφρόκρεμα των καλύτερων αναβατών στον κόσμο. Αναβάτες όπως ο David Knight (UK), Cyril Despres (F), Giovanni Sala (ITA), Chris Pfeiffer (D), Travis Pastrana (USA), Jeremy McGrath (USA) και Ronnie Renner (USA) πέρασαν την γραμμή του τερματισμού του «Red Bull Hare Scramble 2006». Παρά τον άσχημο καιρό, επισκέφτηκαν τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, περίπου 30.000 κόσμο. Μόνο την Κυριακή υπήρξαν 15.000 θεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.erzbergrodeo.at. Η οργάνωση του αγώνα ανανέωσε την ιστοσελίδα της, αλλά χρησιμοποιώντας μόνο την γερμανική γλώσσα.

Φωτογραφίες: erzbergrodeo.at