ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
EXTREME TRACKDAYS

H Εxtreme Trackdays θα διοργανώσει την Κυριακή 28 Μαρτίου ελεύθερες δοκιμές μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων από τις εννέα το πρωί εως την δύση του ηλίου.

Ο διαχωρισμός των αναβατών ανάλογα με το οδηγικό τους επίπεδο θα είναι σε αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους ενώ την πλοήγηση των αρχαρίων θα αναλάβουν έμπειροι αγωνιζόμενοι.

Τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων, ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών αγωνιστικής οδήγησης ανήκουν στο πακέτο των παροχών προς τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα θα διατίθενται ελαστικά Metzeler-Pirelli σε προνομιακές τιμές και δωρεάν τοποθέτηση, θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού αλλά και ύπαρξη επαγγελματία φωτογράφου.

Τα μεγάλα νέα αυτή την φορά έρχονται από τον χώρο της Τriumph που θα προσφέρει για δοκιμή δύο μοτοσικλέτες της (Daytona 675 και Street Triple) στους συμμετέχοντες.

Στις 13 Ιουνίου σε αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει μεγάλη κλήρωση με δώρο μια Street Triple (!!!) με δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή να έχουν όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει τα αντίστοιχα test ride των Extreme Trackdays.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα 210 6560075,6972233094 ή στο sotzaf@techlink.gr