ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 22 Απριλίου, 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Ώρα 18:00 και η μουσική μπαίνει δυνατά. Οι επιβλητικές ράμπες μαρτυρούν αυτό που πρόκειται να γίνει. Κόσμος μαζεύεται … και το show ξεκινά!

Οι Mat Rebeaud, Jimmy Verbuch, Gilles Dejong πατούν τέρμα το γκάζι και μετά από ολιγόλεπτο ζέσταμα αρχίζουν να εκτελούν με απίστευτη ευκολία κόλπα που το ελληνικό κοινό δεν έχει ξανααπολαύσει. Με κομμένη ανάσα και ασύγκριτο ενθουσιασμό το πλήθος παρακολουθεί το extreme show και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Τα One Handed Underflip, No Handed Backflip, Heelclicker Backflip No Handed Landing, No Hand Flip No Hand Landing και το Last man standing εκτελούνται μπροστά στα μάτια των θεατών και αυτοί δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν!

Αν και ασχολείται μόλις 5 χρόνια με το freestyle ο Mat Rebeaud έχει καταξιωθεί στο χώρο αυτό, μετά από σκληρή προπόνηση και έχοντας μεγάλο ταλέντο και πολύ θάρρος. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αναβάτες Freestyle Motocross στον κόσμο, ενώ κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ ψηλότερου άλματος στα 11 μέτρα. Kάθε χρόνο ο Rebeaud, διαγωνίζεται με τα φτερά της Red Bull στους αγώνες Red Bull X- Fighters, το FMX show που παρακολουθείται με μανία σε όλο τον κόσμο, και πάντα κατορθώνει να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 23:00 στο Club Luv (Πλατεία Ασωμάτων και Ερμού) ένα ακόμα extreme show έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα του freestyle motocross στην Ελλάδα. Οι τρεις αναβάτες υπόσχονται να σας απογειώσουν…!

Κέρδισε μια πρόσκληση για το party που θα ακολουθήσει μετά το FMX show της Τετάρτης!