Το πρώτο Τρίαθλο του Σχοινιά περιλαμβάνει μικρές αποστάσεις και είναι φτιαγμένο για αυτούς που επιθυμούν να ανακαλύψουν το σπόρ χωρίς να έχουν το άγχος του συναγωνισμού. Ο αγώνας θα αρχίσει με 750 μέτρα κολύμβηση στην θάλασσα, στις εγκαταστάσεις του ΜΩΡΑΪΤΗ στον Σχοινιά (Moraitis Sports Center).

Στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν ποδήλατο για 20 χλμ. μέσα στο πανέμορφο Φυσικό Πάρκο του Σχοινιά. Ο αγώνας θα τελειώσει με 5 χλμ τρέξιμο κοντά στο γραφικό πευκοδάσος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Μαραθώνα
Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν στον ΜΩΡΑΪΤΗ στις 13.00, να πάρουν του αριθμούς τους και να ετοιμάσουν τον ποδηλατικό εξοπλισμό τους (ποδήλατο δρόμου – κούρσα).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.00 – αναμένεται ο τελευταίος διαγωνιζόμενος να τερματίσει έως τις 15.00. Οι εγκαταστάσεις του ΜΩΡΑΪΤΗ διαθέτουν ντούς, δωμάτια αλλαγής, μπάρ και ξαπλώστρες στην παραλία. Το απόγευμα θα γίνει τελετή απονομής με έπαθλα γαι τους νικητές και αναμνηστικά μπλουζάκια. Στην συνέχεια θα υπάρχει φαγητό και ποτό για όλους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως την ημέρα του αγώνα. Παρακαλώ δείτε τις “Πληροφορίες” παρακάτω για λεπτομέρειες. Με την αίτηση σας θα λάβετε τα παρακάτω: αποδεικτικό εγγραφής, χάρτη των διαδρομών, δήλωση αποδοχής ευθύνης και απόδειξη καταβόλης κόστους συμμετοχής (10 ευρω). (Δεκτές γίνονται και αιτήσεις συμμετοχής απο ομάδες – ένα μέλος για κάθε αγώνισμα)

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Γι΄αυτούς που ενδιαφέρονται για την οργάνωση του αγώνα, το πάρτυ, να συνοδεύσουν φίλους ή απλώς να “δώσουν ενα χεράκι”, ψάχνουμε για εθελοντές, να βοηθήσουν στην διαιτησία και την χρονομέτρηση του αγώνα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, στείλτε email στο: TriathlonSchiniasBay@hotmail.com.
Για πληροφορίες στα Αγγλικά, στην Marie Leautey στο 697 247 64 05
Στα ελληνικά, στον Mηνά Μηναϊδη στο 693 651 47 69