ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΧ3

H αγωνία στο κατακόρυφο πριν τον μεγάλο αγώνα στην Ελλάδα!!

Χρειάστηκε να μεταβεί στην Βουλγαρία, την προηγούμενη εβδομάδα, το πολύχρωμο τσίρκο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜΧ3 για να κατακτήσει ο ιταλός Alex Salvini (Husqvarna) την πρώτη του νίκη και να μειώσει την βαθμολογική διαφορά του από τον πρωτοπόρο, τον ισπανό Carlos Campano (Yamaha), στους 2 μόλις βαθμούς !! Μάλιστα ο Salvini πέρασε για λίγες ώρες μπροστά στην βαθμολογία μετά την νίκη του στο α’ σκέλος, αλλά Campano απέφυγε τα λάθη στο β’ σκέλος, στέφθηκε νικητής και ξαναπέρασε, βαθμολογικά επικεφαλής με την τόσο εύθραυστη υπεροχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο β’ σκέλος στην Βουλγαρία, Campano, Salvini και ο ανεβασμένος Σλοβένος Matevz Irt τερμάτισαν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα!!

Μια εξέλιξη που ανεβάζει στο κατακόρυφο το ενδιαφέρον ενόψει του 5ου αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου στην πανέμορφη και άρτια προετοιμασμένη πίστα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Στην Βουλγαρία επίσης είχαμε εξελίξεις που προμηνύουν έναν συναρπαστικό αγώνα στην Μεγαλόπολη, και στον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΕΜΧ2 όπου ο έτερος δυναμικός Σλοβένος, ο Jernej Irt (HVA), εναλλάχθηκε στην 1η θέση με τον Βέλγο Steven Lenoir (Suzuki) με τους 2 αναβάτες να πιέζονται ασφυκτικά από τους ιταλούς Cervellin, Bertuzzo & Monticelli.

Οι αγώνες στην Μεγαλόπολη ξεκινούν, την Κυριακή 30/5 στις 12:00 ενώ οι δοκιμές, το Σάββατο στις 10:10.

– Τέλος Δελτίου Τύπου

Δωμάτια στη Μεγαλόπολη

Αν πρόκειται να έρθετε στη Μεγαλόπολη για τον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MX3, το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαίου, μπορείτε να μείνετε στο συγκρότημα “Πέτρινα Καρύταινας”.

Βυθισμένα σε ένα καταπράσινο φόντο, τα Πέτρινα της Καρύταινας αποτελούν έναν ξεχωριστό προορισμό για μοναδικές διακοπές στην πανέμορφη Αρκαδία. Οι άνετοι και φωτεινοί χώροι του σας υποδέχονται και σας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Ζωηρά, έντονα χρώματα και παραδοσιακές λεπτομέρειες συνθέτουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο εξωτερικός χώρος περιβάλλεται από γρασίδι και πλούσια βλάστηση, ενώ ακριβώς μπροστά σας απλώνεται το γραφικό χωριό της Καρύταινας.

Βρίσκονται 15 λεπτά από την πίστα της Μεγαλόπολης. Τηλ. επικοινωνίας: 6937.215.205