ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιωάννα Ψαρρού, 6 χρονών, υπέστη εγκαύματα 2ου βαθμού σε μεγάλο τμήμα του σώματός της, στην Πάμφιλλα Μυτιλήνης στις 15-12-2007. Η οικογένειά της είναι πολύτεκνη, έχει άλλα (4) τέσσερα παιδιά, ο δε πατέρας της, Σαράντος Ψαρρός, δεν έχει σταθερή δουλειά, άλλοτε είναι εργάτης, άλλοτε δουλεύει σε ό,τι βρει. Το ατύχημα του παιδιού τους, οδήγησε την οικογένεια αυτή σε οικονομική κατάρρευση μέχρι σημείου να έχουν πρόβλημα διαβίωσης.

Tην Πέμπτη 25-09-2008 στο Γενικό Κρατικό Νικαίας θα γίνουν στην Ιωάννα τρεις επεμβάσεις. Στην κάτω γνάθο, στο αριστερό χέρι και στο μηρό της. Χρειάζεται να συγκεντρωθούν χρήματα για τις περαιτέρω ανάγκες του παιδιού που είναι φυσιοθεραπείες, ελαστικά ρούχα από Αμερική, ειδικές αλοιφές κατόπιν παραγγελίας, χρήματα για αεροπορικά εισιτήρια καθώς και χρήματα για την διαμονή της μητέρας της στην Αθήνα κατά την διάρκεια της νοσηλείας.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε, η συνεισφορά σας παρακαλούμε να κατατεθεί απ’ ευθείας στο λογαριασμό της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με αριθμό: 053-01-035391-05 που ανήκει στην μητέρα της, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αχιλλέα. Δεν θα μεσολαβήσει κανείς

Παράκληση μόνο, να ενημερώσετε για την κατάθεσή σας στο e-mail: info@fototerra.gr για τυπικούς λόγους.

Έχουμε στη διάθεσή μας από τους γονείς υπεύθυνη δήλωση στην αστυνομία, όσο αφορά την δημοσίευση φωτογραφιών στα Μ.Μ.Ε και ότι άλλο χρειαστεί. (Προσοχή η φωτογραφία της Ιωάννας είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ).