Μια εβδομάδα πριν τον Ελληνικό αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro, οι συμμετοχές οριστικοποιήθηκαν, 89 αθλητές (το 2011 συμμετείχαν 95 αθλητές) θα λάβουν συμμετοχή στις τρεις κύριες κατηγορίες Ε1, Ε2 και Ε3, καθώς επίσης στην κατηγορία EJunior και EYouth (δίχρονες μοτοσυκλέτες 125cc).

Μεταξύ αυτών και δεκατρείς Έλληνες αθλητές, η αφρόκρεμα του Ελληνικού πρωταθλήματος enduro οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια μορφή αγώνα που δεν έχουν συχνά την δυνατότητα να συμμετέχουν.

Διαβάστε αναλυτικά επίσης πληροφορίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro σχετικά με ποιους θα παρακολουθήσετε το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα.

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές του Ελληνικού αγώνα.

Το 2011 η Καλαμπάκα είχε φιλοξενήσει ξανά αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro, θυμηθείτε τι είχε γίνει την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Για την ιστορία το 2011, ο Christophe Nambotin είχε κερδίσει και τις δυο ημέρες, ήταν ο ταχύτερος όλων πάνω σε μια KTM EXC 300, συμμετείχε στην κατηγορία Ε3. To Super Test της Παρασκευής είχε κερδίσει ο Johnny Aubert.

Χρησιμοποιήστε το hashtag #ewcgr για το Ελληνικό event.

kalabaka-5500