Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  η FOX Racing θα είναι ο χορηγός τίτλου του Motocross of Nations 2006, την Ολυμπιάδα του Motocross όπως συχνά αποκαλείται. Μετά από τις δυο πετυχημένες διοργανώσεις (2004 Zolder και 2005 Ernee) των προηγούμενων ετών και τους σχεδόν 60.000 θεατές της περσινής χρονιάς η FOX Racing αποφάσισε να συνδέσει το όνομά της και με την φετινή διοργάνωση το FOX Motocross of Nations 2006.

Youthstream President Giuseppe Luong “Είμαι πολύ χαρούμενος που η πιο διάσημη Αμερικάνικη εταιρεία συνεχίζει την περιπέτειά στο Motocross of Nations μαζί μας. Η FOX είναι μια εικόνα επιτυχίας και ποιότητας, το πιο κατάλληλο όνομα για να συνδεθεί με το Motocross of Nations”.

O πρόεδρος της FOX Racing Inc. Greg Fox εξέφρασε την ικανοποίησή του: “Το Motcross of Nations είναι μοναδικό στο σπορ μας. Είναι ο μοναδικός αγώνας της χρονιάς όπου οι αναβάτες δεν είναι μοναδικοί αγωνιζόμενοι αλλά στην πραγματικότητα συμμετέχουν σαν ομάδα. Είναι επίσης ο μοναδικός αγώνας στο Motocross όπου οι αγωνιζόμενοι παρακινούνται να εκπροσωπήσουν και να κερδίσουν για την χώρα τους. Κανένας άλλος αγώνας δεν έχει τον συνδυασμό της ιστορίας, αγωνιστικού ταλέντου και της διέγερσης που έχουν τα 3 σκέλη του Motocross των Εθνών”.

Το FOX Motocross των Εθνών 2006 θα πραγματοποιηθεί στην νέα πίστα του Matterley Basin, 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2006. Το enduro.gr θα βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των Ελλήνων αναβατών αλλά και την γιγαντιαία μάχη μεταξύ της Αμερικανικής ομάδας και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών κρατών.

Το KRD αντιπρόσωπος της FOX Racing στην Ελλάδα συνεχίζει τις προσφορές μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. Στα KRD Shops έχετε 50% έκπτωση στα casual, 40% έκπτωση στα υποδήματα και 30% έκπτωση στα γυαλιά ηλίου και τον τεχνικό εξοπλισμό. Μόνο στο http://www.krd.gr/